Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- 13 év után is kap még frissítést az iPhone 5s! Itt az iOS 12.5.8
- Strapabíróbb és funkciógazdagabb lett a Galaxy SmartTag2
- One mobilszolgáltatások
- Néhány Pixelnél Wi‑Fi és Bluetooth hibákat hozott a januári frissítés
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Muszáj. Másképp nem tudom megóvni tőle. Egyébklént ő szorgalmazta az ötletet...
AZtán még iylet beszól, ha megveszem akkor egyek is belőle, ne álljon ott, aztán meg ő egye meg... De bakker, én ezekből csak csipegetek reggilere, stb.... Szal megveszek egy negyed kiló sajtot, az nekem egy hétig lazán elég... Neki 1 napih, kb.
Kidus: amikor minden kajádnak eltűnik több mint a fele, ráadásul a párodnak külön is veszel még kaját ,akkor baromira idegesítő.
Képzld el hogy megveszel fél kiló sajtot, azt jobb esetben az 1/5-e jut neked....
''Nálunk ez mindig úgy ment, hogy benéztünk a hűtőbe, és ami volt, azt megettük. Kb a felét, hogy a másiknak is jusson, ha nem tudtunk együtt kajálni'' mifelénk is így járja otthon, szüleimnél. Mindig telia hűtő, midnenki azt vesz el , amit akar. De ott az nem egy nap alatt ürül ki. Én itt ha feltölteném a hűtőt teljesen, két nap alatt midnen eltűnne belőle
És ez az ami zavar
Annyit eszik, amennyit talál... Nem tudok mit tenni.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- ÚJ! 32GB (2x16GB) Kingston DDR5 5600MT/s RAM készlet Bontatlan
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

És ez az ami zavar
Annyit eszik, amennyit talál... Nem tudok mit tenni.