Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali mobilos kérdések órája
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Muszáj. Másképp nem tudom megóvni tőle. Egyébklént ő szorgalmazta az ötletet...
AZtán még iylet beszól, ha megveszem akkor egyek is belőle, ne álljon ott, aztán meg ő egye meg... De bakker, én ezekből csak csipegetek reggilere, stb.... Szal megveszek egy negyed kiló sajtot, az nekem egy hétig lazán elég... Neki 1 napih, kb.
Kidus: amikor minden kajádnak eltűnik több mint a fele, ráadásul a párodnak külön is veszel még kaját ,akkor baromira idegesítő.
Képzld el hogy megveszel fél kiló sajtot, azt jobb esetben az 1/5-e jut neked....
''Nálunk ez mindig úgy ment, hogy benéztünk a hűtőbe, és ami volt, azt megettük. Kb a felét, hogy a másiknak is jusson, ha nem tudtunk együtt kajálni'' mifelénk is így járja otthon, szüleimnél. Mindig telia hűtő, midnenki azt vesz el , amit akar. De ott az nem egy nap alatt ürül ki. Én itt ha feltölteném a hűtőt teljesen, két nap alatt midnen eltűnne belőle
És ez az ami zavar
Annyit eszik, amennyit talál... Nem tudok mit tenni.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Alkoholista nevelde
- Avast! Antivirus topic
- Napelem
- Steam topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Óra topik
- Wi-Fi helyett koax? Igen - így működik a MoCA
- További aktív témák...
- AOC C27G4ZXE Gaming Monitor 280Hz 1Ms
- ÚJ HP Pulsefire Haste Wireless Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -45% Ultra 7 155U 16/512 FHD+ Magyar!
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad T495s Ryzen 5 PRO 3500U !! 16GB !! RAM 256GB ssd FHD-TOUCH vill-bill, + laptop táska
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4067,94% Akksi
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB,Kartyafuggetlen,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
És ez az ami zavar
Annyit eszik, amennyit talál... Nem tudok mit tenni.