- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- iPhone topik
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Muszáj. Másképp nem tudom megóvni tőle. Egyébklént ő szorgalmazta az ötletet...
AZtán még iylet beszól, ha megveszem akkor egyek is belőle, ne álljon ott, aztán meg ő egye meg... De bakker, én ezekből csak csipegetek reggilere, stb.... Szal megveszek egy negyed kiló sajtot, az nekem egy hétig lazán elég... Neki 1 napih, kb.
Kidus: amikor minden kajádnak eltűnik több mint a fele, ráadásul a párodnak külön is veszel még kaját ,akkor baromira idegesítő.
Képzld el hogy megveszel fél kiló sajtot, azt jobb esetben az 1/5-e jut neked....
''Nálunk ez mindig úgy ment, hogy benéztünk a hűtőbe, és ami volt, azt megettük. Kb a felét, hogy a másiknak is jusson, ha nem tudtunk együtt kajálni'' mifelénk is így járja otthon, szüleimnél. Mindig telia hűtő, midnenki azt vesz el , amit akar. De ott az nem egy nap alatt ürül ki. Én itt ha feltölteném a hűtőt teljesen, két nap alatt midnen eltűnne belőle
És ez az ami zavar
Annyit eszik, amennyit talál... Nem tudok mit tenni.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- HP Victus 16-s0001nh Ryzen 5 7640HS / RTX 3050 6GB / 16GB DDR5 / 144Hz Garanciás
- HIBÁTLAN ipad mini 6, 64 GB Wifi + Cellular
- Gamer PC 2020, Intel i7, 16 GB RAM, NVIDIA 1660 GTX
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HP ProBook 445 G9 14" Ryzen 3 5425U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iPhone Xr 64GB 100% ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR Gyűjtői darab (3hónap Garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4638
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
És ez az ami zavar
Annyit eszik, amennyit talál... Nem tudok mit tenni.