- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Moto Watch – még nem teljes a kör
- iPhone topik
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
Tsunami
üzenetére
Nekem a jászberényi ovi maga votl a mennyország.
Bandázás tényleg volt, mentünka zagyvába jűátszani, ott fociztam a fiúkkala páston, stb. Aztán jött hülye anyám, fogott , kiköltöztünk vidékre, és a kisebbségiek miatt levágta fiúsra a hajamat

Szivatás is volt már itt , mi voltunk ugyanis a B csoport, (engem ide raktak be, holott kor szerint -1979es ősziek) az A-ban lett volna a helyem. Na tt mi semmit nem csinálhattunk nyugodtan, nem írhattam lábbal, pedig szerettem volna, nem futkározhattam a ''kresz-pályán - mert az a fiúknak való, mindig muszáj volt aludni, nem úgy mint berényben, ott pl. kimehettünk az udvarra ha a logikai feladatokat jól és gyorsan emgcsináltunk, itt meg nem
Emlékszem a rendőrneka fia nagyon meghúzta a copfom (nem sokkal utána lett levágva . ez már az új , vidéki oviban történt eset) én meg a jó tisza cípőmmel szanaszét rugdostam![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aktív témák
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz CL16 Beast RGB - 12 hó garancia
- Xiaomi Mi 11i 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Corsair 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz CL16 Vengeance RGB RS - 120 hó garancia
- Kingston HyperX FURY RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz CL18 - 12 hó garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval12 hónap garanciával
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol Starfield extrákkal garanciával
- Lenovo X1 Carbon 13,3" - i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Bandázás tényleg volt, mentünka zagyvába jűátszani, ott fociztam a fiúkkala páston, stb. Aztán jött hülye anyám, fogott , kiköltöztünk vidékre, és a kisebbségiek miatt levágta fiúsra a hajamat
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)