- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
Sianis
addikt
Na ez az álmodozás max hetente 2x, csak azért mert jól esik...ezek után meg élünk uram!
Én jól érzem magam ebben a kapcsolatban, párom sem panaszkodik, hogy nem úgy élünk, hogy minden hétvégén sakálrészegre isszuk magunkat egy bárban, ebből valahogy kinőttünk, és most egymásnak élünk, vagy inkább egymásért, ezt nem is tudom...
Tegnap voltunk a Penyige-i Nagyvásáron, állítólag GUINESS rekord döntés volt kötött leves főzésből. Ezt egy 1100 literes üstben főzték, rettentő finom volt, és remélem a rekordot is sikerült beállítani. Szerelmemmel és családunkkal nagyon jól éreztük magunkat, aki teheti jövőre jöjjön el, vagy velünk, vagy családjával, mert élmény nagyon...és azok a régi korok ízei, amiket készítettek...nyami
Aktív témák
- Feje tetejére állt a felskálázóverseny a Resident Evil Requiemben
- Konzol Screenshot
- Tőzsde és gazdaság
- Peugeot, Citroën topik
- PayPal
- AMD FX
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Linux kezdőknek
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- További aktív témák...
- Xiaomi 14 12/512GB - Kártyafüggetlen, Fekete, ÚJSZERŰ - 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 12/512GB - Kártyafüggetlen, Zöld, ÚJSZERŰ - 1 Év Garanciával
- Mini PC (ITX) i7 265K 9070 XT 32 GB DDR5 8000Mhz
- Gigabyte RX 6700 XT EAGLE 12G Szép állapotban 1. tulajtól, 2026.04.14-ig garanciális
- Microsoft Surface Book 3 15 i7 / 32GB / 512GB SSD / Windows 11 Pro
- AKCIÓ! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával extrákkal hibátlan működéssel
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- Xiaomi Redmi Pad 8,7 64GB, Wi-ti, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 12/256GB Titanium Black használt, szép állapot 6 hónap garancia
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én jól érzem magam ebben a kapcsolatban, párom sem panaszkodik, hogy nem úgy élünk, hogy minden hétvégén sakálrészegre isszuk magunkat egy bárban, ebből valahogy kinőttünk, és most egymásnak élünk, vagy inkább egymásért, ezt nem is tudom...