- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Aktív témák
-
ladybug
őstag
válasz
Markgx10
üzenetére
Előre leszögezném, hogy én sem kioktatásnak szánom, csak a véleményemet írom le.
Ha egy szülőnek beteg a gyereke ez a kegrosszabb dolog, ami csak történhet vele. Ilyenkor aztán képesek vagyunk mindent elnézni nekik, (pedig nem ettől fognak meggyógyulni), és ez nem jó. Természetesen ne várjuk el egy nagyon beteg gyermektől azt, amit normál esetben követelnénk tőle. De nem szabad mindent megengedni nekik. Magunkat ''járatjuk'' le ezzel. Nem lesz a gyereknek miheztartása, ha azt csinál a szüleivel, amit akar.
És nagyon nem jó, ha a két szülő teljesen ellentétes nevelési módszert tart jónak. Az is kiütközik a gyermeken.
A mi lányunk egy nagyszájú, pörgős, határozott teremetés. Nagyon oda kell figyelni az előre megbeszélt határokra, mert rögtön megtalálja a kiskapukat. A hiszti meg nálunk egy ''buta dolog''. Olyat csak a buta gyerekek csinálnak, akik nem tudják elmondnai mi bajuk. Az szemtelenkedés mellett ez az egyetlen dolog, ami nem tűrök el. Meglehet, hogy néha nem tudják másképp levezetni a fáradtságukat, energiájukat. Ilyenkor me szoktam küldeni a szobájába, és rendezze ezt le magában. Tombol egy kicsit, aztán lenyugszik. Eddig bevált.
Sianis: Bocs, az előbbiért. Nem akartam érzéketlennek tűnni. Én is sajnálom az áldozatokat, és annak rokonait.
PeterkeT: Igaz, elismerem - itt mindenki előtt (legyetek ti a tanuk), hogy nem vagyok olyan szigorú, mint te. De a gyerek az én felügyeletem alatt is tud viselkedni.
Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Filmvilág
- Spórolós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- i3-8100 és i3-8100T - stabil, gyors, megbízható - ideális otthonra vagy irodába
- Lenovo LOQ 15IRX10 i5-13450HX RTX5060 32GB 1000GB Teljeskörű garancia
- Lenovo LOQ 17IRX10 i5-13450HX RTX5050 24GB 1000GB Teljeskörű garancia
- Dell Inspiron 5502 notebook
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fekete - 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Suunto Sonic csontrezgéses fejhallgató
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Beszámítás! Asus ROG Strix Scar Edition G533Z notebook-i7 12700H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest