- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple Watch
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Aktív témák
-
Rez_Grof
őstag
Az is lehet ám, hogy óránként egy feke lyuk manifesztálódik a hűtőszekrényben.

Egyébbként tényleg pofátlanság a másik kaját teljesen felzabálni, föleg ,hogy elvileg jóba is vagyok vele, meg egy háztartásban élek vele.
Én utoljára koliban zsákmányoltam más hűtőjéből, kajatárjából kosztot, de akkor se mindent, meg általában attól aki, ha kapott otthonról sok kosztot akkor minket meg se kinált, mondjuk almássütiből, de jóizűen eszegette előttünk.
#3259 Tildy: Persze elhinném, ha mondjuk 6 éves lenne. De nehogy már egy felnőtt ember ne tudja megállni, hogy megegye az ami más-é. Mindig.
Mert azt még elfogadom, hogy néha ''úgy meg ennék egy fincsi sajtkrémes kenyeret, de csak páromnak van itthon sajtkérmje'' gondolat rátör az emberre és mondjuk meg eszi a felét a sajtkrémnek, de azért ezt lehet valamilyen szinten kontrolálni, hogy ne minden nap törjön rá ez emberre. Ha meg nem megy, akkor vizsgáltasa meg magát.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Sigma 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG HSM
- Eladó 4GB DDR4 laptop RAM-ok (SO-DIMM) többféle órajellel ( 10 darab )
- OHH! MSI CYBORG 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% i7-13620H 10Mag 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ELADÓ 4 darab 8GB DDR4 ECC Registered (RDIMM) Szerver RAM modul
- Építőipari csomag (vakológépek, targoncák, építőipari eszközök és kellékek, egyéb, sok más)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4207
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8-16GB I 256-512SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mert azt még elfogadom, hogy néha ''úgy meg ennék egy fincsi sajtkrémes kenyeret, de csak páromnak van itthon sajtkérmje'' gondolat rátör az emberre és mondjuk meg eszi a felét a sajtkrémnek, de azért ezt lehet valamilyen szinten kontrolálni, hogy ne minden nap törjön rá ez emberre. Ha meg nem megy, akkor vizsgáltasa meg magát.