- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Ez most a legjobb robotporszívó. Kérdőjel? De nem olcsó. Pont.
- Áprilisban érkezhet a OnePlus Ace 6 Ultra, közben új tabletek is készülnek
- Oppo Pad Mini néven készülhet a gyártó új, kompakt, prémium táblagépe
- Új Xiaomi Mijia etető érkezik 5 MP-es kamerával és éjjellátással
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Áprilisban érkezhet a OnePlus Ace 6 Ultra, közben új tabletek is készülnek
- Jövő hónapban debütál az Oppo Find X9 Ultra
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Google Pixel topik
- Magisk
- Íme az új Android Auto!
Aktív témák
-
crab
senior tag
válasz
ladybug
üzenetére
jajj erről jut eszembe. régen a suliban volt ilyen egészségügyi ellenőrzés, aztán tesi órán szóltak, hogy fel kéne menni. ugye 150-es vérnyomás(a tesiórai állatkodás miatt), azannal mennem kellett a háziorvoshoz, jól van mondom legalább nem kell bent lennem. el is mentem a dokihoz, de én olyan típus vagyok hogy 3 perc várakozás után lelépek, most nem tehettem mert várták a papírt a suliban, ültem 2 óra hosszát a váróban mire kinyögték, hogy nincs is orvos. na ekkor felment a pumpa, elküldtek egy másikoz, újjab egy óra várakozás..
14*-as vérnyomás, azonnal menni kell a kórházba. be is rángattak, első nap magas is volt a vérnyomásom, nem csoda,le kellett volna ütnöm pár embert amiért ide kerültem. na erre kitalálták, hogy cukorbeteg vagyok és hogy a vesém is rossz.
1 hét alatt napi 2-3szor vettek vért, tömték belém azt a cukros szart amit beléd is, gyűjtötték a vizeletet, röngen meg ultrahang meg látás/hallás vizsgálat. mondtam anyáméknak, hogy vagy most kivisznek vagy magamtól elmegyek. szerencsére kirángattak, aztán megállapították, hogy tökéletesen egészséges vagyok, még magas vérnyomásom sincs, fasza. ha belhalok se fogok többet kórházba menni, ja és azóta megtagadtam minden orvosi vizsgálatot, néha fenyegetőzni is kellett.
Aktív témák
- Beyerdynamic DT990p pro fejhallgató, hibás.
- S22 Ultra 512/12
- Lenovo Legion 5 RYZEN 5 6600H RTX 3050Ti 4GB 16 GB DDR5 512 GB SSD FHD 165 Hz Magyar bill Gari
- AKCIÓ! ASUS Z790 i9 14900KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB LIAN LI LANCOOL 216R ADATA 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest