- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Macrodroid
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Akciófigyelő: Ajándékokkal érkeztek meg az új Dreame porszívók
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Aktív témák
-
Pacák
senior tag
válasz
Panther
üzenetére
Hehe. Nem sok mindenről maradtál le.
Egész délután ment a gép, estére meg végképp kiderült, hogy a második konfigom - amivel nyomulunk a neten - nem százas, a Starcraft.exe szó nélkül kilép, se hibaüzi, se semmi. Elkezdtem bezárogatni tálcaa jobb sarkában az apró üveggyöngyöket. (3dfx taskman, hangkártya mixerje, stb. egyiknél dobott a 98 egy kékhalált.) Szóltam vladnak, hogy öt perc és itt vagyok. Nyomtam egy restartot, már a dosban védelmi hiba üzit kaptam háromszori próbálkozásra is. Kicsit bizonytalan mozdulatokkal - kb. 4-5dl rosé után - szétkaptam a gépet, ekkorra már biztos voltam benne, hogy a húgomék leselejtezett P1 -éből kivett két 32Mb-100MHz -es sd ram lesz a ludas. Kb. két hete voltak benn a gépben, de olyan gyanúsak voltak már. Párom délelőtt már párszor újra kellett indítsa a gépet. Kikaptam a két ramot. Útban volt a vinyó rack molex csatija, ezért kihúztam a műtét előtt. Visszaraktam a ház borítását, bekapcs, nincs vinyó.
Szétkaptam, molex vissza. Minden jó, minden szép. Vissza a Battlenetre. Vlad ott volt, indítottam egy játékot, ügyesen lekapott. Hm. Az első szakadásos/ exe kilépős próbálkozásoknál még Protossban utazott. Az utsó már sikeresen lezajló játékban már Zerggel volt. Én mindig terrannal. Aztán átadtam a terepet a páromnak. Végülis ketten vagyunk a netre. 
Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Diablo IV
- Asztrofotózás
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- 266 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7430U, no GPU
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 512GB NVMe SSD
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 notebook - R7 5800HS 16GB DDR4 1012GB SSD RTX 3050 4GB
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egész délután ment a gép, estére meg végképp kiderült, hogy a második konfigom - amivel nyomulunk a neten - nem százas, a Starcraft.exe szó nélkül kilép, se hibaüzi, se semmi. Elkezdtem bezárogatni tálcaa jobb sarkában az apró üveggyöngyöket. (3dfx taskman, hangkártya mixerje, stb. egyiknél dobott a 98 egy kékhalált.) Szóltam vladnak, hogy öt perc és itt vagyok. Nyomtam egy restartot, már a dosban védelmi hiba üzit kaptam háromszori próbálkozásra is. Kicsit bizonytalan mozdulatokkal - kb. 4-5dl rosé után - szétkaptam a gépet, ekkorra már biztos voltam benne, hogy a húgomék leselejtezett P1 -éből kivett két 32Mb-100MHz -es sd ram lesz a ludas. Kb. két hete voltak benn a gépben, de olyan gyanúsak voltak már. Párom délelőtt már párszor újra kellett indítsa a gépet. Kikaptam a két ramot. Útban volt a vinyó rack molex csatija, ezért kihúztam a műtét előtt. Visszaraktam a ház borítását, bekapcs, nincs vinyó.
Szétkaptam, molex vissza. Minden jó, minden szép. Vissza a Battlenetre. Vlad ott volt, indítottam egy játékot, ügyesen lekapott. Hm. Az első szakadásos/ exe kilépős próbálkozásoknál még Protossban utazott. Az utsó már sikeresen lezajló játékban már Zerggel volt. Én mindig terrannal. Aztán átadtam a terepet a páromnak. Végülis ketten vagyunk a netre.