Hirdetés
- Netfone
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple iPhone 17 - alap
- Earfun Air Pro 3 - te is, fiam, Bluetooth?
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Akciófigyelő: Ajándékokkal érkeztek meg az új Dreame porszívók
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Aktív témák
-
PeliScan
addikt
válasz
VladimirR
üzenetére
Nah a PH! fórum, meg az 1000 naposság is egy csúnya veszélyforrás.
történt ugyanis, h bnőm a fotózz.hu-n akarta megnézni a feltett képeimet, de nm találta h hogy lehet userre keresni, így beírta a google-be h PeliScan. Erre persze kiadott soksok találatot, köztük jó 50% PH! hozzászólás meg efféle. Aszonta hajnali háromig olvasgatta, többnyire tetszett neki, de aztán csak úgy megnézte mit írtam több mint másfél éve a ''legjobb napom'' v vmilyen topicba, és kiakadt h nem írtam őt bele, meg h két éve amikor azt mondtam h otthon voltam, nem is otthon voltam, hanem vhol buliban meg effélék derültek ki... szal volt balhé.
( aztán persze elmagyaráztam neki, h egy netes fórumon az ember nm teljesen az az ember, aki IRL, tehát pl nem fogok a legmélyebb érzéseimről egy hülye topicban írogatni, azért nm írtam őt bele a legjobb napomba, stb )
Szal mindenki vigyázzon mit ír ide, mert aztán múlva még gondja lehet belőle
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4279
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Dell 90W USB-C töltő
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i5 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest