Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
Nos első vezetésemen kiszálltam a kocsiból és remegtem mint a kocsonya. Rögtön utána szálltam be vitorlába, amit kicsit én vezethettem, na onnét viszotn vigyorexgáz

Na jó, de én 20 évesen próbáltam ki először, mitn írtam már, nem voltak lóvésak a szüleim, hogy kocsink legyen. (Fater kb 4 éve vett először kocsit)
Egyébként alig várom már a pénteket
Ez szvsz csak egészséges félsz, mert tudod én nem vagyok oylan ember , akinek olyan túl sok önbizalma lenne, sőőőőt.
Egyébként modnja így az oktató, na akkor most megyünk haza, kössem be az övet? Mondom, nem ezt nem mondja komolyan.
De biza, komolyan mondja.Azt mondja tán félek magamtól+ tőle? Na több sem kellett nekem, modntam, hogy na jöjjünk
(Még a végén nyámnyilának hisz...) egyébkétn élveztem, de rettenetesen pörgött az agyam, mostanra kicsit be is fájdult.Annyi mindenre kell figyelni, nem is gondoltam volna
Aktív témák
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Autós topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Vicces képek
- VR topik
- Gaming notebook topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- HP Zbook Fury 17 G8 - üzletből, garanciával
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 független 8/128 akku:96% ÚJSZERŰ
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" HD+ I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest