Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Mi is fehér ajtót akartunk szerezni, sajnos nem jött össze. Viszotn ha msot nem csináltatjuk meg a lakatos munkát rajta, akkor lehet két év múlva megette volna a rozsda, ugyanis nekünk pesten nincs garázsunk. Így viszont még jó darabig jó lesz.(én elautókázgattam volna piros ajtóval is vele, nagyon bejött úgy is
)
Tudom , hogy bukni fogunk rajta , ha eladjuk, éppen ezért akarunk majd később ilyen akciót kifogni, amilyet mondtam. (Mellesleg ''öreg'' kocsin, szinte csak bukni lehet. Sőt megkockáztatom: szinte minden kocsin....)
Igen a páromnak is tetszik az új swift, de nekem nem. túlságosan nőies, gömbölyű
Sőt mivel mini hasonmás, és azt alegrondább kocsinak tartom... Így tényleg csak akkor ha engem nem sikerül lebeszélni a loganről
3 milla qrva sok pénz, új kocsira is max 2.2 millink lenne , az is csak és kizárólag hitellel. de nem kell még új kocsi, hiszen még saját lakásunk sincs
azt viszont tényleg szar nézegetni bkvval járva, főleg hogy pest alatt akarunk...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Battlefield 6
- SSD kibeszélő
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Windows 11
- NBA és kosárlabda topic
- Apple MacBook
- Gaming notebook topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic8 Lite 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós!! Előbb mint bárhol máshol !! Motorola Moto G77 8GB/256GB - 1 év garancia
- AKCIÓ! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
Sőt mivel mini hasonmás, és azt alegrondább kocsinak tartom... Így tényleg csak akkor ha engem nem sikerül lebeszélni a loganről