Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- MWC 2026: Kezünkben a most bemutatott Nothing Phone (4a)
- MWC 2026: Varázslatos kínai B-brand telefonok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
erdeya
senior tag
Na jó, inkább humorosan fogm fel...
Hát igen, ez van. Én bizony irtózom minden bogártól, póktól, szöcskétől, békától, hernyótól, csigától, darázstól. Talán a légytől és a szúnyogtól nem félek
Ennek ellenére volt részem sátorozós buliban, nem egyszer. Olyan sosem volt, hogy valami ne jutott volna be. Hozzáteszem ez nem sátorfüggő, mert engem a Bakonyban lévő faházban is a roszullét kerülgetett a pókok miatt. Sőt, a cserebogarak a 4. emeleti panelt sem kímélik 
Amúgy bizony nekem egy hétvége fürdőkád és angol WC nélkül maga a haláltábor
Viszont odáig még nem fajultam, mint egyik cimbi, akinek annyira kellett barnázni, hogy még. De nem vállalta fel a természet lágy ölét. Autóba ült és vezetett
30km-t, hogy az otthoni fajanszba építkezzen.
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4675, 100% AKKSI
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- AKCIÓ! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ennek ellenére volt részem sátorozós buliban, nem egyszer. Olyan sosem volt, hogy valami ne jutott volna be. Hozzáteszem ez nem sátorfüggő, mert engem a Bakonyban lévő faházban is a roszullét kerülgetett a pókok miatt. Sőt, a cserebogarak a 4. emeleti panelt sem kímélik