Aktív témák
-
erdeya
senior tag
válasz
Integra
üzenetére
''...bizony kórház lenne a vége''
Csak azért nem futottam el, mert földbe gyökerezett a lábam.
Én nem veszekedősen kezdtem az egész beszélgetést. Sokszor közeledtek az álláspontok, és ha valaki visszaolvas, többször írtam hogy egyetértek dolgokkal. Olyankor jött a ''na mivan? meghátrálsz?'' és az idézek: ''saját magát szopatja meg'' duma. Már bocsánat de erre hadd mondjam hogy baszódj meg
Szóval gondolkodjunk el, hogy ki nem fogadja el a másik véleményét. A témát zártam és továbbra is ugyanúgy kedvelek mindenkit, mint azelőtt.
Remélem ti is ugyanígy vagytok, ha most éppen nem, akkor majd talán holnap reggelre.
...és változatlanul remélem, hogy ti sem egy drogfüggő társadalom rózsaszín álomképével tértek este nyugovóra...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- PHILIPS 245E1S
- Apple iPhone 13 128Gb, 6 hónap Garancia, Zöld Színben, Kártyafüggetlen, Hátlap törött
- Secretlab Omega gaming chair, gamer szék
- Apple iPhone 16 128Gb, 12 hónap Garancia, Fehér Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 14 128Gb, 12 hónap Garancia, Fekete, Piros, Kék Színben, Kártyafüggetlen
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE 2/3 ár alatt, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- S22 Ultra 512/12
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szóval gondolkodjunk el, hogy ki nem fogadja el a másik véleményét. A témát zártam és továbbra is ugyanúgy kedvelek mindenkit, mint azelőtt.