- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Google Pixel topik
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Galaxy Buds4/Buds4 Pro: demómodelleken az új szárkialakítás
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
-
tomcs
őstag
valami kocsog hivogat telefonon.. bar most hogy megemlitettem a rendorseget feltunoen abbahagyta.... csak az a kerdes a mobilszamomat vajon honnan tudja... gondolom nem a haverjaim kozul van es nem is a mikland cumuterszalonbol de valoszinuleg atus sem innen... viszont nincs otletem hogy akkor ki mert masnak nem adtam meg :((
-
törölt tag
Próbáld meg akkor a registry-ben a HKEY_CURRENT_USERControl PanelDesktop kulcsban a CursorBlinkRate string értékét átírni 999999-re. Majd újra kell indítanod.
Off
Torkig vagyok a chello-val! Olyan mérges vagyok, hogy még! Nem fogják zsebretenni, amit holnap kapnak tőlem, az tuti! Ez szolgáltatás? EZ? :O
On -
Bagoly
senior tag
Totál egyetértek. Nézni is rossz ezt a sok egysoros (és igenis értelmetlen) hozzászólást. Egyrészt már az idegesítő, hogy az egész nyíltan a hozzászólás-növelés érdekében megy, de az még inkább, hogy tényleg nem tartalmaz semmi olyan infót, ami az írón kívűl mást is érdekelhet. Ha valakit érdekel még itt az oldal nívójának megőrzése, akkor ezt valahogy szabályozni kéne. Előbb-utóbb minden topikból olyan szemétdomb lesz, mint az első offtopikból, ha nem teszünk valamit. Akit a chat rész érdekel (Hold, Edem), tényleg menjen inkább át valami chatre és csináljanak ott találkát. Én nem mondom, hogy egy kis bolondozás nem fér el a fórumban, de háromszáz egyszavas hozzászólás azért már túllő a célon.
Aktív témák
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Forza Horizon 6 - Vár ránk Japán!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- World of Tanks - MMO
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- iPad topik
- További aktív témák...
- Eladó olcsó config diszkont áron :)
- Lenovo Legion 5 17ACH6H - RTX 3060 / Ryzen proci / 17,3 144Hz sRGB kijelző / 16GB RAM / 2TB SSD!
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe SSD gar
- XFX Speedster SWFT 319 AMD Radeon RX 6800 16GB Garancia 2027-ig!
- Tökéletes ajándék! 150 ezerrel olcsóbban mint a bolti ár! 3ÉV GARI BONTATLAN MSI CYBORG 15 RTX 5060
- 179 - 180 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R7 1800X 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA 400W
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest