- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Pebble - az átgondolt okosóra
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Fotók, videók mobillal
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
Aktív témák
-
Nagyon kéne a piacvezető weblapokat csináló izé.
Sok minden van benne,a legújabb modell.
És kéne hozzá egy progi amit csúnya gonosz bácsik csináltak(és nénik),hogy a csóró júzer is használhassa ezt a tüneményt.
Annyit elárulok,hogy ha az XM-et visszafelé olvasod,megvan a verzió.
Ha vkinek +van egy adattárolóra égethetné lézer technika alkalmazásával.
A többit emilen. -
-
Lunatic
aktív tag
Szerintem nem rossz ötlet, hiszen tiszta gitárhangról már régóta nem beszélhetünk, koncerteken is effekt hegyek, a stúdió utómunkálatokról már nem is beszélve. Ez az egész technológia egy új hangzásvilágot nyit meg, ami színesíti a zenét. Amellett ott van még a hagyományos csatlakozó is.
-
hogyishívnak?
aktív tag
Mondtam, nekem nem gond és még azt is megértem , hogy nem vagyunk 1 formák. Mindenki másban hisz, más fontos neki de ezért nem kell másokat ''megváltoztatnia''. Ha valaki ennyire nem ért 1et ennek a napnak a jelentésével azt beszélje meg otthon, mondja el itt is a véleményét 1 szer de megfelelő időben és helyen.Ha meg ezt nem teszi akkor ha azt a szál virágot átadja akkor se mondja közben az illetőnek , hogy de sokba került.1ébként nem is biztos , hogy mindenkinek 100%ig tisztába kell lenni az eredetével, elég ha csak megpróbál picit jobban odafigyelni a másikra amiről soxor az év többi napján megfeledkezünk esestleg.
-
tomcs
őstag
1reszt megszokas, emlitettem amr regebben hogy suliban is jokat kuncogtak amikor magyar billzeten alt160-al irtam á-t maasreszt meg probaltal mar programozni magyar billzeten? alt-gr a legtobbszor leutott billentyu.. szal korulmenyes.. persze van magyar billzetem de azt csak akkor szedem elo ha 5 a4es oldalnal tobb szoveget kell irnom ekezethelyesen.. forumokban meg csetekben 1xubb igy :)
Aktív témák
- Hgst es seagate 500gb 2.5 hdd
- Hostpost.hu VPS és Webtárhely Bérlés
- Radeon Rx 6600XT/ I5 8400/ 16GB Corsair/ 1TB M2/ 128GB Sata SSD/ 500GB HDD/ Win11
- ÚJ Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon 32/1TB FHD+ 20Hó Gar
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- 217 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i7-14700HX, RTX 4060
- Cudy LT500D Dual Band 4G/LTE Wi-Fi router / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest