- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Több fény kell, hogy a OnePlus 15T vonzóbb legyen
- Telekom mobilszolgáltatások
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- Magisk
- iPhone topik
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
Bagoly
senior tag
Rengeteg fantasztikus beszélgetésben volt részem......de tényleg, amit józanul nem tudtam volna ''kierőszakolni'' abból az emberből akivel dumáltam....
Alapvetően nem vagyok egy ''bratyizós'' gyerek, de alkoholosan képes voltam egy csomó emberi butaságot mgbocsájtani és komolyan venni olyan embereket akikben egy csöpp értéket sem láttam. Volt akivel megérte, volt akivel nem. Néha olyan mély érzéseket szakítottam fel magamban, amiről magam sem tudtam. Másnap úgy ébredtem, mintha újjászülettem volna. Megtapasztaltam egy csomó határát a testemnek és egy jó adagot a lélek határtalanságából.
Manapság már ritkábban iszom, de néha olyan jó emlékezni.....újra érezni azokat az érzéseket, amit kamasz koromban tapasztaltam.
Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen okostelefont vegyek?
- E-roller topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- Gainward 4060Ti Ghost 8GB / 11 Hónap Alza.hu Garancia / Beszámítás OK!
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Eladó SteelSeries Apex 3 gamer billentyűzet, új!
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB / 1TB használt, szép állapot 90% akku - 136 ciklus
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Prémium iPhone 15 Pro Max 256 GB tárhellyel, 100%-os akkumulátorral (5 ciklus) és 6 hónap garival
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest