- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: az X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
Aktív témák
-
zsoltee10
addikt
válasz
tiv83us
üzenetére
természetesen nem. az arcát beverném ha egyszer véletlenül kiderülne, hogy ki volt. vagy ha nagyobb nálam, akkor a szélvédőjét.
Esmein: ilyen világban élünk.
egyébként iszonyatosan fitt vagyok! ma 1 órát aludtam! így az elmúlt 4 nap mérlege a következő: átlag 1,7 óra alvás/nap.
-
zsoltee10
addikt
a k*rv* életbe a sok bunkó baromnak, akik nem bírnak körülnézni, miközben összevissza tolatnak!

Apu most ért haza szegedről. a nagybani piacon volt áruért, leparkolt az autóval, mire 10 perc múlva visszaért, addigra valaki összetörte az elejét. fasza.
még az a szerencse, hogy a futómű nem sérült, és haza tudott jönni.
ehh.
most veszünk még egy teherautót, illetve személy is egyben. pont azt beszéltük, hogy ne vegyek magamnak személyautót, hanem vegyünk közösen egy 9 személyes kisbuszt, hogy ha a nagyautóval történik valami, tudjunk azért vásárolni menni (boltunk van). erre tessék. a sors iróniája, hogy most ért be a szalonba az új autó, még nincs nálunk, és most törik össze az elejét.
elegem van!
és még a házidogát is írnom kell 3ig tuti, de lehet tovább is. -
zsoltee10
addikt
most mégis hálával tartozom a microsoftnak, ugyanis a házidogám 2/3-nál vagyok, és egyszercsak kékhalál, újraindul. tegnap is volt egy ilyen. úgy látszik hiába vettem notit, nálam ez is szar. szóval eszembe jutott, hogy elfelejtettem menteni, és 5 órája írom. azt hittem infarktust kapok. és hálistennek csak az utolsó 5 perc munkája veszett el, mert szorgalmasan mentett a word magától.
huh
MárK: az nagyon jópofa!
kíváncsi leszek, mi lesz a lányzóból 10 év múlva. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
zsoltee10
addikt
ne cseteljetek itten.

inkább azt mondja meg nekem valaki, hogy wordben hol van az, hogy tartalom készítése?? a címsorok megvannak, a doksi térkép is működik, de nem találom sehol a tartalom beszúrását.
kész vagyok már teljesen na. nem aludtam többet 6 óránál 3 nap alatt, és még a házidogám felénél vagyok, holnap meg le kell adni. ma se alszok 2 óránál többet. f@sz@....
Aktív témák
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 16" i9-13950HX 64GB RAM 1TB Nvidia RTX 3500 ADA 12GB 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

kész vagyok már teljesen na. nem aludtam többet 6 óránál 3 nap alatt, és még a házidogám felénél vagyok, holnap meg le kell adni. ma se alszok 2 óránál többet. f@sz@....