Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Idő előtt felbukkant a Galaxy A57 egy európai webshopban
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
Na jó, bevallom: az OFF TOPIC mégis OFFolásra való. (Ezért volt a smiley)

Ez a topik egy kötetlen beszélgetés színhelye, ahol gyakorlatilag bármiről lehet dumálni ami a fórum alapelveit nem üti. (Ugyanakkor nem egymástól független hozzászólások halmaza (avagy ''mindent-belehányunk-topik''), és nem is chat.)
Érettségi: Úgy látom félreértettétek azt hogy ''nem akarok javítani''
Azért írtam hogy akik tudják hogy már túl vagyok eme nagy eseményen, azok nehogy azt higgyék magam miatt érdekel.
(Csak azért kérdeztem hogy idén mikor van mert nem akarok lemaradni az ismerősöknek sok sikert kívánással.)
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! MSI Ventus 3X OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HP ZBook Firefly G9 - 14" hibás kijelző, i7 1255U, 16GB RAM, Nvidia T550 4GB VGA, hiányos bill.
- Új MSI 15 Cyborg FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(Csak azért kérdeztem hogy idén mikor van mert nem akarok lemaradni az ismerősöknek sok sikert kívánással.)