Hirdetés
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
Aktív témák
-
Lortech
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
A szakmai részével eléggé tisztában vagyok, itt a belső vívódásomon volt a hangsúly.
Azóta már jobban utánaolvastam az asus lapnak is, és tényleg nem ez az én lapom, mert tuningra nem túl nyerő választás. Viszont ha semmi tuning nem menne a lapban, akkor is látható +teljesítménnyel járna a váltás. Egyébként én is úgy gondolom most, hogy ezt így ebben a formában kihagyom, még a dfi nf3 250gb lapon gondolkodom, alább nem adom már.
Egy teszt erről a szar kis sempronról.
Bővebben: link
[Szerkesztve]
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4325, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Azóta már jobban utánaolvastam az asus lapnak is, és tényleg nem ez az én lapom, mert tuningra nem túl nyerő választás. Viszont ha semmi tuning nem menne a lapban, akkor is látható +teljesítménnyel járna a váltás. Egyébként én is úgy gondolom most, hogy ezt így ebben a formában kihagyom, még a dfi nf3 250gb lapon gondolkodom, alább nem adom már.