- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: az X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
Aktív témák
-
a_tesz
Korrektor
most akkor bosszantsuk kicsit erdeya-t?
nekem 6 nap volt, és ráadásul online rendeltük meg, amiről azt gondoltam, hogy majd kb egy hónap múlva lesz kész, ehhez képest igen gyorsak voltak. és mivel most éppen nemtanulós évem van
, ezért én voltam otthon amikor kötötték, és meg is kérdezte a szerelő, hogy mind3 gép rá lesz kötve? (Axelero Hobbit asszem az az 512-es, és elvileg ugye csak 1 gép lehetne rajta). mondom neki ááá, dehogy, hova gondol meg izé. azt mondja, jól van akkor, mert azt nem lehetne és vigyorog. mondom akkor mindketten tudjuk, hogy that's the way it goes. mondjuk vagy két évvel ha idősebb volt nálam a srác, én meg még csak 20 vagyok..
Aktív témák
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Anime filmek és sorozatok
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- További aktív témák...
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
- iPhone 17 Pro Max Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Apple iPhone Xr 64GB piros / ÚJ AKKU/ ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nekem 6 nap volt, és ráadásul online rendeltük meg, amiről azt gondoltam, hogy majd kb egy hónap múlva lesz kész, ehhez képest igen gyorsak voltak. és mivel most éppen nemtanulós évem van
, ezért én voltam otthon amikor kötötték, és meg is kérdezte a szerelő, hogy mind3 gép rá lesz kötve? (Axelero Hobbit asszem az az 512-es, és elvileg ugye csak 1 gép lehetne rajta). mondom neki ááá, dehogy, hova gondol meg izé. azt mondja, jól van akkor, mert azt nem lehetne és vigyorog. mondom akkor mindketten tudjuk, hogy that's the way it goes. mondjuk vagy két évvel ha idősebb volt nálam a srác, én meg még csak 20 vagyok..