- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Ez most a legjobb robotporszívó. Kérdőjel? De nem olcsó. Pont.
- Áprilisban érkezhet a OnePlus Ace 6 Ultra, közben új tabletek is készülnek
- Oppo Pad Mini néven készülhet a gyártó új, kompakt, prémium táblagépe
- Új Xiaomi Mijia etető érkezik 5 MP-es kamerával és éjjellátással
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Áprilisban érkezhet a OnePlus Ace 6 Ultra, közben új tabletek is készülnek
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
Bash
őstag
RE: #1506
ymi!
Nem volt szándékomban megalázni téged, sajnálom, ha így jött le. A hangnem leginkább a helyzetnek szólt, egy régebbi tag jutott eszembe róla. Személye most nem lényeges, bár sokan tudni fogják, hogy kire gondolok. Lényeg az, hogy - elnézést a kifejezésért - nagypofával hirdette magyarságát, közben pedig nem volt képes egy épkézláb értelmes mondatot összerakni helyesen magyarul. Ez a helyzet is kicsit hasonló volt, alapvető műveltségről beszéltél ''igen gyatra'' helyesírással. Remélem érted, hogy mire gondolok.
A ráerőszakolással kapcsolatban annyit, hogy a fent említett tagot akkor megszóltam - nem voltam egyedül -, ezen kívül maximum maximum 2-3 eset lehetett.
Azt viszont becsülöm, hogy megkérdezted, ritka kivétel. Harag részemről sincs, ahogy már írtam korábban is, kissé zavart.
RE: #1515
lao ce!
Road Runner-t csak azért kérdeztem mert engem is ők szolgálnak január óta. Előtte AOL-os voltam, havi $54-ért adtak cc. 1,5 Mbit-et. Ezt váltottam RR-re, 5 Mbit havi $44, első hat hónapban csak $30. Szolgáltatással nincs gondom, atomstabil, CS-el nem volt még dolgom.
Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Nintendo Switch 2
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (TUF507ZV4-LP121W) i7, 24gb ram RTX 4060, gamer laptop!
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Részletfizetés.Bontatlan. Gamer szék noblechairs HERO PU Bőr fekete/fekete 24 hónap garancia.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest