- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 17 - alap
Aktív témák
-
válasz
Dilikutya
üzenetére
Azért ez a hsz. is nélkülöz minden szakmaiságot! A szokásos Magyarosrszág fikázáson kívül (''Ez itt Magyarország, gondolkodj ember'') vaqn konkrét információd is, vagy jópofa volt ezt leírni?
Csak mert a három nagy matáv központ egyike Sopronban van, és rengeteg ott dolgozó ismerősöm van. Én onnan szedtem az információt. Te honnan? -
válasz
S.u.l.i.r.o
üzenetére
Az előző név nem volt jó? Vagy ellenkezett a szerénységeddel?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
Dr. Doktor
üzenetére
Az első hozzászólásodból nem volt nehéz kitalálni. Ha tehetek egy javaslatot, ne feszegesd megint majd a húrt, mert meg tudják oldai, hogy többet ne akarj fórumozni.
Fórumozz szépen, békében. -
válasz
Dr. Doktor
üzenetére
Csak nem szirmabesenyői a doktorúr?
-
Én már 9 hónapja nem.
Van egy csaj, akkora láncdohányos volt, egy előadást nem bírt ki a suliban bagó nélkül. Most tapaszokkal bajlódik, már 3 hete bírja. De itt inkább a lelki erőről van szó. Sosem gondoltam volna, hogy ekkora ereje lesz.
Mellesleg ez a tapasz hogy agyonb.ssza az ember bőrét... -
válasz
PH! kedvence
üzenetére
Azta. Ez a csúcs.

-
válasz
PH! kedvence
üzenetére
Szembeszáll? Milyen szembeszállás? Gerillaharc, nem? Ráadásul megint a rang téma. Bakker, gyerek vagy még.
-
válasz
PH! kedvence
üzenetére
Na de miért? Szerinted hogyan kellene nézni egy emberre, aki topiknyitás kérdéséből csinál balhét??
Te elgondolkodtál azon, miért lettél 3x bannolva? -
válasz
PH! kedvence
üzenetére
Ki nézte hülyének?

Nem valami topiknyitásos balhé volt? Vicces eset volt, az biztos. -
Szeretem az orvosokat. A baesetemben összeszedett sérüléseim közül egyszer már újra kellett műteni a bokámat, mert ferde lett. Most kiderült (fél év után), hogy álizület van a térdemben, vagyis még mindig két darabban van a térdkalácsom. Azaz azt is újra meg kell műteni. Az első műtét után majdnem fél évig tartott, mire behajlott a térdem, bár még most is hiányzik 10 fok. Most kezdhetem előről.

Bár állítólag Ausztriában sem jobb a helyzet. Most hallottam, hogy egy nőt megcsászároztak, olyan sikeresen, hogy levágták a baba lábfejét. Azért ez is meredek.
Aktív témák
- Formula-1
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- BestBuy topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Milyen autót vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Android szakmai topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i7-13620H 4.9Ghz 10mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5060 8GB Win11 Garancia
- GameSir G7 Pro Zenless Zone Zero Univerzális Bluetooth játékkontroller Xbox / PC / Android
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760 i5 12600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vagy az URL-be, vagy az eszköztár alatt megjelenő sávba.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)