Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Magisk
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
Aktív témák
-
anaqer
veterán
Ő egy hibás programon fakadt ki, a problémáján SEMMIT nem segít ha csak úgy belekáromkodik a nagyvilágba. Öncélú.
VladimirR viszont a kultúrált társalgást zavaró, nem szembeötlően vulgáris vagy obszcén de annál inkább agresszív és hangulatkeltő módon egymást osztó tagokat szólította fel a távozásra.
A Te példáddal - VladimirR kifakadása, annak formai megkérdőjelezhetőségétől függetlenül _bírt_ hasznos tartalommal (=''ne itt''). Kiskubaié nem. (=''anyádat Ahead''). Pontosan erre mondtam Tegnap, hogy vegyük észre mikor szabad a formánál leragadni illetve mikor ésszerű átsiklani felette a tartalom jobb befogadása érdekében.
Nem tudom jobban elmagyarázni anélkül hogy magamat ismételném.
-
Esmein
nagyúr
Egyszerű: mert nem és kész. Ott van a @#!* totyik, ott lehet kármokodni, ill lehet blogban is, meg itt is, max moderálják. Tegnap Vladnak igaza volt, lehet hogy ki van a töke Kiskubainak is, nem egy egész topic szétoffolására kapta fel a vizet, hanem egy programjára, ami szvsz, nem sok mindenkit érdekel rajta kívül. Persze ha átfogalmazza a mondanivalóját, lehet még segítenek is neki. Jaigen, akit érdekel az a blogban is elolvashatja. Személy szerint engem nem zavart a hsz-e egyébként, mert nem esik a látókörömbe az a topic annyira.
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest