Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Aktív témák
-
Gambit
őstag
Jah, de minek. Elcsesztem mindkét zh-t szerintem. Az a baj, hogy hiába tanulok egész éjjel, másnap a fáradtságtól nem jut eszembe semmi.

BenJoe: Dehogy, akkor voltam először. De Killerman-nek beígértem, hogy megpumpálom festékkel, márpedig egy kisdobos mindig igazat mond!
Szerk: Ja, azt hittem a paintballra gondolsz. A lövészetet már abbahagytam, elmúlt az újdonság varázsa. Meg nem annyira szerettem versenyekre járkálni, az meg hozzá tarozott. De van fegyverismereti vizsgám, meg megtanultam lőni mindenféle fegyverrel, szóval volt haszna. (Ja, meg az egyik ob érmemre az van írva, hogy ''mesterlövész'', ezzel lehet jókat poénkodni.
)
[Szerkesztve]
Aktív témák
Aktív témák
- Crimson Desert
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Google Pixel topik
- Linux kezdőknek
- One mobilszolgáltatások
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Arc Raiders
- Házimozi haladó szinten
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Panasonic ToughBook FZ-55-2 11.gen. I5 laptop (Intel I5-1145G7 8X4400 Mhz, 16GB DDR4, 512GB NVME)
- Precision 3560 15.6" FHD IPS i7-1165G7 T500 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- Panasonic ToughBook FZ-55-1 8. gen. i7 laptop (Intel I7 8665U 8X4800Mhz, 16GB DDR4, 256GB SSD)
- Panasonic ToughBook FZ-55-1 8. gen. I5 laptop (Intel I5 8365U 8X4100Mhz, 8GB DDR4, 256 GB SSD)
- Thinkpad T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Üzleti előfizetők hirdetései
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK 3 év garancia!
- Fractal Design Define 7 White Solid
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AlzaPower LML-120 Monitor Light Bar 5W, 51cm, fekete
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)