Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Fontos frissítés érkezik a OnePlus 13-ra
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Yettel topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
Aktív témák
-
Old Death
senior tag
előbb egy egyén (azóta banolva lett
) lef@szozta az öcsém, pedig csak bátyám van...
mi alapján minősít egy homo sapiens egy másik egyedet? ha még nem is látta? megjegyzem én is megkaptam a magamét
minap is volt egy hasonló szitum: beszélgetek egy haverral és pont akkor ment el mellettem az egyik legjobb barátom (már 20 éve ismerem (együtt nőttünk fel, szomszédok vagyunk) metál bandában zenél és tetkója van a 2 alkarján egy ilyen felirat: jobbkar: True Soul balkar: in Dead Body (ez igaz is!) a jobb karon lévő az olyan mintha tűzben égne a másik, meg olyan mintha jégben lenne... igényes szép munka, bár nekem nem tetszik (megjegyzem maga a tetoválás mint bőrdíszítő dolog nem tetszik)) erre mondja haverom, h nézd már meg ezt a gyereket mint egy csóró, meg egyebek nem írom le... most az ember kinézetéből már minősítik is az embert? egy igazán jó, segítőkész barátot, mert van tetkója már le kell **-ni?
van egy hasonló sztorim: szeptemberben haverom találkozott egy hajléktalannal (diplomás!) aki vállal külön órákat matekból, fizikából, kémiából... decemberre már összeszedett annyi lóvét, h ki tudjon venni egy albit (voltunk nála matek korepen is) most már ''normális'' körülmények közütt él, de pl.: amikor meglátok egy hajléktalant az utcán mindig ő jut eszembe, h kitört ebből a világból (nem írom le, h hogyan került oda) összeszedte magát és változtatott a világon... megjegyzem nem állszenteskedésből v pusztán igen ez az Old Death egy fasza csávó miatt teszem, de amikor hozzám jön egy hajléktalan és nincsen cigaretta v alkohol szaga és értelmes dologra kéri (bár nem tudom mire költi), pl.: hajléktalanok újságját árulja v ételre kéri, nem cigire, meg piára akkor én adok neki vmennyi pénzt neki, haverom, meg egyszerűen fogja és kiborítja a pénzttárcáját az össze aprót nekiadja... múlkor vmi 600Ft-ot adott neki... utálja az aprót és így szokott ''megszabadulni'' tőle...
ez jó hosszúra sikerült, de azért született, h hátha aki ezt olvassa elgondolkozik ezen a dolgon, és nem ítéli meg az első blikkre, v nem írja le az embereket.
Aktív témák
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bestbuy játékok
- Milyen TV-t vegyek?
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- NBA és kosárlabda topic
- Xbox Series X|S
- Autós kamerák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- 211 - Lenovo Legion 5 (15ITH6H) - Intel Core i7-11800H, RTX 3060
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
- 206 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) lef@szozta az öcsém, pedig csak bátyám van...