- Megvan, melyik Snapdragon 7 kerül Nothing Phone (4a)-ba
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- A Huawei február 26-án globálisan is bemutatja a Mate 80 Prót
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Macrodroid
Aktív témák
-
Old Death
senior tag
előbb egy egyén (azóta banolva lett
) lef@szozta az öcsém, pedig csak bátyám van...
mi alapján minősít egy homo sapiens egy másik egyedet? ha még nem is látta? megjegyzem én is megkaptam a magamét
minap is volt egy hasonló szitum: beszélgetek egy haverral és pont akkor ment el mellettem az egyik legjobb barátom (már 20 éve ismerem (együtt nőttünk fel, szomszédok vagyunk) metál bandában zenél és tetkója van a 2 alkarján egy ilyen felirat: jobbkar: True Soul balkar: in Dead Body (ez igaz is!) a jobb karon lévő az olyan mintha tűzben égne a másik, meg olyan mintha jégben lenne... igényes szép munka, bár nekem nem tetszik (megjegyzem maga a tetoválás mint bőrdíszítő dolog nem tetszik)) erre mondja haverom, h nézd már meg ezt a gyereket mint egy csóró, meg egyebek nem írom le... most az ember kinézetéből már minősítik is az embert? egy igazán jó, segítőkész barátot, mert van tetkója már le kell **-ni?
van egy hasonló sztorim: szeptemberben haverom találkozott egy hajléktalannal (diplomás!) aki vállal külön órákat matekból, fizikából, kémiából... decemberre már összeszedett annyi lóvét, h ki tudjon venni egy albit (voltunk nála matek korepen is) most már ''normális'' körülmények közütt él, de pl.: amikor meglátok egy hajléktalant az utcán mindig ő jut eszembe, h kitört ebből a világból (nem írom le, h hogyan került oda) összeszedte magát és változtatott a világon... megjegyzem nem állszenteskedésből v pusztán igen ez az Old Death egy fasza csávó miatt teszem, de amikor hozzám jön egy hajléktalan és nincsen cigaretta v alkohol szaga és értelmes dologra kéri (bár nem tudom mire költi), pl.: hajléktalanok újságját árulja v ételre kéri, nem cigire, meg piára akkor én adok neki vmennyi pénzt neki, haverom, meg egyszerűen fogja és kiborítja a pénzttárcáját az össze aprót nekiadja... múlkor vmi 600Ft-ot adott neki... utálja az aprót és így szokott ''megszabadulni'' tőle...
ez jó hosszúra sikerült, de azért született, h hátha aki ezt olvassa elgondolkozik ezen a dolgon, és nem ítéli meg az első blikkre, v nem írja le az embereket.
Aktív témák
- Használt Lenovo ThinkPad T14 G1 laptop i5, 8GB RAM, 256GB SSD, 1 év garancia
- Dell Alienware AW3225QF (31,6", OLED, 3840x2160, 240Hz, 1700R, FreeSync, G-SYNC)
- HP Laptop 15s-fq2996nz + monitor + egér és billenzyűzet + fejhallgató (INGYEN FOXPOST!)
- ASUS TUF VG279QM1A Gaming Monitor 280Hz GARANCIÁLIS!
- Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM - Újszerű -
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Honor Pad 8 / 6/128GB / Wi-fi / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
) lef@szozta az öcsém, pedig csak bátyám van...