Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Mobil flották
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- MWC 2026: Kagylót találtam a katalán tengerparton
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- 9 módszer, hogy tovább bírja a telefonod (és 2 legenda, ami nem igaz)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026 exkluzív: Bemutatom a Pininfarina mobilt
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Nekem is nagyjából ezek. Csak itt van még az asztalon maga a gép, pár flakon deo (1-ben még van
), néhány csavarhúzó, egy boritéknyi fénykép (már vagy 3 hónapja
), egy félbetépett koncertjegy, mikrofon, DSL modem, karóra, kiskés, schnitzer, egy halálfejes kendő, golyóstollak, 50-60db mp3-as CD, kábelek, egy fényképtartó benne pár képpel amit már ideje lenne eltakaritani, és végül de nem utolsósorban egy narancs, ami kb 1 hónapja van itt, a párját megettem de az keserű volt és száraz, volt még egy, az is rossz volt, ez ugyanolyan. Bár mostmár nem enném meg
Kb ennyi
Meg az elmaradhatatlan csokipapírok 
Aktív témák
Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mobil flották
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- MWC 2026: Kagylót találtam a katalán tengerparton
- TCL LCD és LED TV-k
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Amazon Fire TV stick/box
- Bundle topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- L13 Yoga Gen3 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1245U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
- Iphone 13 128GB Rózsaszin, Független, 100% új akku, garanciával, üzlet
- I7 9700k + msi Rtx 2080 komplett gép eladó
- L13 Yoga Gen3 13.3" FHD+ IPS érintői5-1245U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
- Playstation 5 pro és PSVR 2 szett, kontoller töltő állomás minden kontollerhez
Üzleti előfizetők hirdetései
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 3080 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus 650W
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), néhány csavarhúzó, egy boritéknyi fénykép (már vagy 3 hónapja
), egy félbetépett koncertjegy, mikrofon, DSL modem, karóra, kiskés, schnitzer, egy halálfejes kendő, golyóstollak, 50-60db mp3-as CD, kábelek, egy fényképtartó benne pár képpel amit már ideje lenne eltakaritani, és végül de nem utolsósorban egy narancs, ami kb 1 hónapja van itt, a párját megettem de az keserű volt és száraz, volt még egy, az is rossz volt, ez ugyanolyan. Bár mostmár nem enném meg