Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Apple iPhone 17 - alap
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
dannnnn
senior tag
nekem egyszer olanom volt hogy jégen az ajkamra estem de izombol....
mentünk a korházba, k*va szarul voltam már mert asszem agyrázkodásomis volt.szóval bementünk a korhazba a balaseti izék elé azt vártunk, vártunk, vártunk....
egy idő után kezdtem szaraboul lenni ugyhogy elmentem rókázni. faterom beszól hogy itt egy srácnak... hát izé nagyon szarul van. ezek után még ott voltam 1 és fél orát. a vér az már kiürült belőlem, meg meg is alvadt. mire bementünk majdnem aztmondták hogy már szépen begyógyult
én errre az egész korházas dologra nem tudok mést mondani. nekem szerencsére,m és ezt le is kopogom nem nagyon volt bajom ezzen az eseten kívül.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Western Digital WD Purple 2TB - WD20PURZ - Új - Eladó!
- Logitech G29 Driving Force szett és Playseat Szimulátor cockpit - Evolution Black ActiFit eladó
- HP ProBook 450 G6,15.6",FHD,i3-8145U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Intel Core i7-8700 6-Core 3.2GHz processzorok
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
- 27% - LG UltraGear 27GS75Q-B Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / G-Sync / G-Sync / FreeSync
- Samsung Galaxy A56 5G Awesome Graphite 128GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- JBL STAGE 2 9634
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest