- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Mégsem lesz Sony autó
- iPhone topik
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Aktív témák
-
marcee
addikt
válasz
Vangelis
üzenetére
Sajnos nem olyan egyszerű. A nem anyagi jellegű céges támogatást ''Axelero internet''-re kértük a teljes 2005-ös évre melóhelyen, miután tavaly okt közepe felé megrendeltük az adsl-t. (ugye az év végéig ingyen lett volna, és 2005-ben 7990ft 384/64-es) Erről 90-100 nap alatt kiderítették, hogy nem megy. Addigra már habzott a szám. Hivogattam őket, e-mail-eztem, anyáztam, semmi. Ja, és nem hasraütésre rendeltem, hanem egy korábbi telefonhívásukra, miszerint elérhető már nálunk is, ha kell.
Minthogy a cégnél már nem lehetett visszavonni a támogatáskérés célját, úgy tűnt egy nem semmi összeg ugrott az ablakon. Ekkor jött az ötlet, hogy csak annyit kellett megadni a cégnél, hogy ''axelero'' a szolgáltató és ''internet kapcsolat szolgáltatás''. Úgyhogy megrendeltem a kábelnetes csomagot. Ezt persze már 9990ft-ért kellett, mert ugye egyre olcsóbb a net ~#>#&^ˇ˘ ssza meg! Úgyhogy most ez utóbbit fogják kötni, bár a vicc az, hogy nemrég megint az adsl-megrendelésről küldtek levelet, miszerint ''határidőre már sajnos nem fog menni ((tavaly decemberre nehezen)), de 60 napon belül bekötik'' Akkor majdnem leestem a székről, de helpdesk szerint retorzió nélkül lemondhatom az egyiket, ha a másikat bekötötték.
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Autós topik
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Nintendo Switch 2, dobozában, játékkal, ajándék tokkal és kiegészítőkkel, 6 hónap garanciával eladó!
- HP PROBOOK X360 11 G5 N5030 /8GB/256 GB SSD/11.6" Hd Touch laptop+tablet garanciás
- MSI GeForce RTX 4080 SUPER GAMING X SLIM 16G - Alza garancia 2027.01.31 - BESZÁMÍTOK!
- Prémium Tápegységek Yó árasítva Ingyen Fox-al érdekelnek?
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- Samsung Galaxy S24 Plus 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 830 G5, G6 13,3" i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, karcmentes 95% akku (344 ciklus) 6 hó
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 7700 XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD / 650w Gold!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest