- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 - alap
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Huawei eddigi legkomolyabb futóórája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
marcee
addikt
válasz
Vangelis
üzenetére
Sajnos nem olyan egyszerű. A nem anyagi jellegű céges támogatást ''Axelero internet''-re kértük a teljes 2005-ös évre melóhelyen, miután tavaly okt közepe felé megrendeltük az adsl-t. (ugye az év végéig ingyen lett volna, és 2005-ben 7990ft 384/64-es) Erről 90-100 nap alatt kiderítették, hogy nem megy. Addigra már habzott a szám. Hivogattam őket, e-mail-eztem, anyáztam, semmi. Ja, és nem hasraütésre rendeltem, hanem egy korábbi telefonhívásukra, miszerint elérhető már nálunk is, ha kell.
Minthogy a cégnél már nem lehetett visszavonni a támogatáskérés célját, úgy tűnt egy nem semmi összeg ugrott az ablakon. Ekkor jött az ötlet, hogy csak annyit kellett megadni a cégnél, hogy ''axelero'' a szolgáltató és ''internet kapcsolat szolgáltatás''. Úgyhogy megrendeltem a kábelnetes csomagot. Ezt persze már 9990ft-ért kellett, mert ugye egyre olcsóbb a net ~#>#&^ˇ˘ ssza meg! Úgyhogy most ez utóbbit fogják kötni, bár a vicc az, hogy nemrég megint az adsl-megrendelésről küldtek levelet, miszerint ''határidőre már sajnos nem fog menni ((tavaly decemberre nehezen)), de 60 napon belül bekötik'' Akkor majdnem leestem a székről, de helpdesk szerint retorzió nélkül lemondhatom az egyiket, ha a másikat bekötötték.
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vicces képek
- Jövedelem
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4535, 100% AKKSI
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- DELL Precision 3430 SFF,i7-8700,8GB,256GB SSD,NVIDIA Quadro P620 VGA,Win11
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia - Akció!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 M4 16GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest