- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apróbb változással jön a Pixel 11 az első képek szerint
- One mobilszolgáltatások
- Telefonjavítás, szerviz
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
marcee
addikt
Madár: We are waiting for!
(kicsit töri már a magyar) -
marcee
addikt
válasz
Vangelis
üzenetére
Sajnos nem olyan egyszerű. A nem anyagi jellegű céges támogatást ''Axelero internet''-re kértük a teljes 2005-ös évre melóhelyen, miután tavaly okt közepe felé megrendeltük az adsl-t. (ugye az év végéig ingyen lett volna, és 2005-ben 7990ft 384/64-es) Erről 90-100 nap alatt kiderítették, hogy nem megy. Addigra már habzott a szám. Hivogattam őket, e-mail-eztem, anyáztam, semmi. Ja, és nem hasraütésre rendeltem, hanem egy korábbi telefonhívásukra, miszerint elérhető már nálunk is, ha kell.
Minthogy a cégnél már nem lehetett visszavonni a támogatáskérés célját, úgy tűnt egy nem semmi összeg ugrott az ablakon. Ekkor jött az ötlet, hogy csak annyit kellett megadni a cégnél, hogy ''axelero'' a szolgáltató és ''internet kapcsolat szolgáltatás''. Úgyhogy megrendeltem a kábelnetes csomagot. Ezt persze már 9990ft-ért kellett, mert ugye egyre olcsóbb a net ~#>#&^ˇ˘ ssza meg! Úgyhogy most ez utóbbit fogják kötni, bár a vicc az, hogy nemrég megint az adsl-megrendelésről küldtek levelet, miszerint ''határidőre már sajnos nem fog menni ((tavaly decemberre nehezen)), de 60 napon belül bekötik'' Akkor majdnem leestem a székről, de helpdesk szerint retorzió nélkül lemondhatom az egyiket, ha a másikat bekötötték. -
marcee
addikt
Istenem! Most telefonált az axeleros szerelő hogy gyünne net-et bekötni. Röpke 5-6 hónap telt el a megrendeléstől, azóta megőszültem, furcsán ráng a szemem sarka, de most úgy tűnik fény gyúlt az éjszakában... Bár ha jobban belegondolok, még kiderülhet, hogy nem megy. Akkor még nem is kezdek el örülni. (
)
Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- PlayStation 5
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Witcher topik
- Gumi és felni topik
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- PLC programozás
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad 5 2-in-1 16IRU9 Laptop - 16" Touch, Intel Core i5 120U, 16 GB, 512 GB - Garanciával
- Eredeti fake/full kamu 1TB SSD + kamu 512GB sd cardel (ajándék)! Oktatás, blog, prezentációs célra!
- Erős (HP Omen 17) gamer Laptop! -i9 13900HX, RTX 4090 16gb/175w tgp, 32gb DDR5, 1tb SSD
- riello UPS SDH 3000 - Szünetmentes tápegység - 3000 VA -2U
- Fortinet FortiGate 100E - Tűzfal
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 16GB DDR4 RAM modulok 3200Mhz több darab // Számla // Garancia //
- 273 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- Lenovo Thinkcentre M720s SFF,i3-8100,8GBDDR4,256GB NVMe SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)