Hirdetés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Android Autót minden mobilra!
- Huawei FreeClip 2 – csíphető csíptetős
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Néhány Pixelnél Wi‑Fi és Bluetooth hibákat hozott a januári frissítés
Aktív témák
-
Mosqu!to
addikt
Lenne egy kérdésem, topicot nem akartam ezért nyitni, ráadásul nem is hw, szal ide teszem fel:
Lóvét akarok utalni egy számlára bankon keresztül úgy, hogy nem számláról számlára, hanem én odaadom a pénzt, aztán utalják. Életemben nem csináltam még ilyet, ezért hülye fejjel bementem a Raiffeisen Bankba, ami nem messze van tőlünk, majd vettem egy kézpénzbefizetési papírost, aminél viszont elakadtam. Nekem van egy xxx-xx-xxx-xxxxxxxx -es számlaszám a kezemben, ott meg valami teljesen más rublikaelosztás volt. Az oriási tömeg miatt nem nagyon tudtam megkérdezni valamelyik ''pultost'', hogy akkor hogyis van ez, ezért inkább eljöttem, tudom, hogy hülyeség volt, de ez van.
Tehát kérdem én, hogy akkor én ott nem tudok utalni ilyen számlára? Vagy hogyan is kell utalni ilyen módon?
Nagyon láma kérdés, de életemben nem voltam még bankban, ezért kérdem
Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Horgász topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Mobil flották
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó Gigabyte GeForce RTX 4070 SUPER WINDFORCE OC 12GB GDDR6X (GV-N407SWF3OC-12GD)
- AKCIÓ GAMER PC AMD Ryzen 5 7500F/ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI/Asus DUAL-RTX3060TI/32 GB DDR5
- Sony XW5000 vetítő, kalibrált, 2029-ig jótállással
- Hibátlan Apple MacBook Pro 13 (2020) M1 / 16GB RAM / 512GB SSD / Touch Bar
- Szinte ÚJ HP HyperX Cloud Core Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest