- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 17
- (téma lezárva)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Thunder Pro néven jöhet az új HMD mobil
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
emvy
félisten
Te jó ég, mit csináltak az indexesek...
-
emvy
félisten
A pápa elvileg még él.
Ja, a tesztet CSAK 1x és 30 percen belül ér kitölteni.
Ja, és fölésaccol egy kicsit, legalábbis nekem a hivatalos mérésen néhány ponttal kevesebb lett, mint itt (5-7-el kb.). Ha 50 percet töltesz vele, akkor az már akár 20-30 pont pluszt eredményezhet esetleg (az időhatár nagyon fontos, amikor voltam a mensa-nál teszten, ott az idő nagyon szorított). -
emvy
félisten
-
emvy
félisten
-
emvy
félisten
-
emvy
félisten
A pápa nagyon az út végén van...

-
emvy
félisten
Akkor felejtettük.

-
emvy
félisten
-
emvy
félisten
-
emvy
félisten
Emberek, nem akar valaki jönni az IPM elmebajnokságra? Szóval csapattársat keresek
.
Azt nem tudom, hogy ez logikai (IQ-teszt-szerű), vagy műveltségi... ha az előbbi, akkor szívesen neveznék.
-
emvy
félisten
-
emvy
félisten
-
emvy
félisten
Sophie Rimheden
Letölthető zene:
Bővebben: link
Kritika magyarul:
Jóság. -
emvy
félisten
Eredményeim:
4 csavar és 1 fémlap a bal kézfejemben
14 csavar és 2 fémlap a bokámban
4 csavar és egy fémrúd a bal combcsontomban
egy köteg huzal a jobb térdkalácsban
Ezeken kívül eltört a bal térdem is, a 2 centit vesztettem abal lábamból. Súlyos izomsorvadás jobb combon, bal vádlin. 40 öltés van itt-ott a bőrömön. Háromszor műtöttek eddig, kb kettő még hátravan. 1 hónapot feküdtem kórházban eddig. 7 hétig voltam fekvőbeteg.
Fél év után tudok most 1 mankóval járni. A történtek kimetele még nem látható, most kezsődik a rehabilitáció.
Mindketten be voltunk kötve, légzsák kinyílt. Barátnőm arcát összeverte a légzsák, de ő már rendbejött.
[Szerkesztve]K@rva anyjukat...ez a videó kb. 1 éves, amikor láttam, mondtam a haveromnak, hogy a köcsögök egyszer el fognak találni valakit...
Ráadásul ezt a TV-ben adták le év végén, mutatva, hogy ők milyen fasza csávók. -
emvy
félisten
-
emvy
félisten
Ebből volt 2 db. a csuklómban.
Nyilván nem a bankkártyából. Az csak a méretek érzékeltetése miatt van ott. -
emvy
félisten
-
emvy
félisten
Kaptam volna, aztán utánajártam, hogy semmit nem ér...
Xanax-ot irtak fel az sem ér semmit ezért nem is szedem. Fura dolog, de ha fejben elkezded tisztázni a dolgokat, találsz új célokat amibe úgymond kapaszkodhatsz akkor fel lehet állni. Rajtam sajna kilókban is meglátszik ha idegrendszeri problémáim vannak, meg insomniás is leszek. (tapasztalhatták páran az elmúlt pár hónapban mennyit voltam fent éjjel) Az elmúlt 3 hétből az első volt a legkeményebb. 168 órából 11-et aludtam. Most már kajálok ujra rendesen, sőt meglepően többet mint eddig és alszom is rendesen, bár még kicsit összevissza, de legalább már megy. Első célkitűzésem most a kondizás, rám fér, csekély 11 kiló ugrott le rólam. (az amugy sem vastag testalkatomról
) A hajamat is levágtam, igaz azt már régóta terveztem (2 éve) csak most érkezett el az ideje, több dolog miatt is. Egyelőre hosszú távra nem tervezgetek, most ugy evickélek a felszínen, talán mondhatni keresem önmagam. Azért 7év után egyedül elég kemény pofon. Főleg hogy abból 5-öt együtt éltetek. Nekem talán kicsit idealista létemre túl sokat is jelentett, aztán ugye pont a kritikus határon bukott el a dolog. (5-7év állítólag egy kapcsolat kritikus pontja, a miénk nem élte túl) Pénz nem érdekel jelen pillanatban csak annyi legyen ami a hétköznapokra elég. Persze nem veszem igénytelenre a figurát, azon már túl vagyok 1 hete. 
Isten éltessen sokáig. Komolyan mondom.
-
emvy
félisten
Hozzászólok, hogy bekerüljön jobbra.

Majd lesz még1, mert 2 böngészőt használok :]
Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 17
- (téma lezárva)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Parkside szerszám kibeszélő
- Motoros topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- További aktív témák...
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2027.12.14-ig garanciális, számlával!
- Apple iPhone Air - Black - 512GB - Újszerű - ALZA Jótállás: 2028.09.28-ig
- HP Elitebook 850 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eladó Apple iPhone 12 Mini 64GB fehér / 12 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Black -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5383
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)