- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- Tényleg felkerült a 200 megapixel egy hajlítható telefonra
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Videón mutatják meg a Nothing tervezői a Phone (4a) külső újdonságait
- MWC 2026: telefonból kivehető akciókamerát hoz az Ulefone RugOne
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Videón mutatják meg a Nothing tervezői a Phone (4a) külső újdonságait
- A Sony bemutatta eddigi legjobb zajszűrős fülhallgatóját, itt a WF-1000XM6
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
tildy: miert zavar teged az, hogy utalnak paran, akar itt, akar irl? nekem is eleg keves igazi baratom van (haver ugye != barat) viszont rengetegen utalnak - egyszeruen nem kell veluk foglalkozni (plane nem viszont utalni oket), torodj inkabb a barataiddal, haverjaiddal, hobbiddal, munkaddal, (majdan csaladdal, gyermekeiddel), egeszen addig, amig nem tesznek neked oly mertekben kereszteb, hogy azt ne tuidd egyetlen mozdulattal elharitani (a telefonszam megadasa tipikusan ez a semmi perc alatt megoldhato dolog, kar rajta bosszankodni => hivasszures) --- onnantol meg 12G a kezbe es indulhat a vadaszszezon (na jo, a vege poen, de ott tenyleg likvidacio jon valamilyen formaban)
-
TrollBalint
addikt
Én mondjuk két dolgot ismertem meg veled kapcsolatba:
1. segítőkész
2. túlon-túl túlzottan pesszimista...
Honnan veszed, hogy ennyi ember utál. azért mert nem mondja valaki neked ''nem utállak'', vagy hogy ''szeretlek, kedvellek'', az még nem jelenti azt, hogy utálnak.
(ezzel nem bántani akarlak)
szerk: eláruljak egy titkot? én mindig álarcot viselek. És szerintem így a jó. Ne legyen mindig mindenki olyan, amilyen valójában. kellenek az embernek, hogy legyenek titkai, ami nem tartozik másra. Ezeket meg rejtse el...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-7GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- 235 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest