Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
Aktív témák
-
_Volkovy_
nagyúr
Nekem is elmenne a kedvem tőle..
Azért van egy dolog,ami érdekes.A nyáron vettem egy tévét,nem voltam teljesen biztos benne hogy nem gyárihibásat kaptam(a 100hz-es tévék zizegnek kicsit,de ezt akkor még nem tudtam),nosza,elmentem egy magyar hi-end hifi-s meg tévés oldalra,a fórumra,és megkérdeztem a lámer kérdésemet,meg pár másikat mellé(de ilyen szinten,hogy mit mivel kell összekötni,hogy szóljon).
Reakció?
Senki se küldött el anyámba,senki se fogta a hasát a röhögéstől,senki se mondta hogy kereső(pedig biztos hússzor elmondták már ugyanezt)hanem szépen leírták hogy mi merre hány méter.
Ezt itt a PH-n nem biztos hogy meg tudná valaki csinálni mostanság.
(pedig annyira már nem elit hely,mint azt sokan hiszik[ennek ellenére úgy viselkednek az újoncokkal mintha külön kérvényt kéne benyújtani topiknyitáshoz]..félre ne értsen senki,én is új jövevény vagyok itt,tőlem is hígult az oldal.az elit helyet én a 2000-es plusabit-ra értettem,amikor még csak a full hozzáértők és a pc addiktok látogatták az oldalt.ma?rgb...)
de ez már nagyon off..
Aktív témák
- LG OLED77G58LW 58HÓ GYÁRI GARANCIA
- Monacor MBR-50 teleszkópos basszusreflex-cső (bontatlan)
- Monacor MBR-70 teleszkópos basszusreflex-cső (bontatlan)
- Lenovo ThinkPad T450 i5-5300U / 8 GB DDR3 / 120 GB SSD / Magyar Bill / Jó Akku / Win 10
- FÜGGETLEN! Samsung Galaxy S23 8/128GB, Krém / törtfehér, 10/9-es nagyon szép állapot!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4422
- GAMER PC! Ryzen 7800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 860w Platinum!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest