- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- MWC 2026: Részt vesz a Vivo, megmutatják az X300 Ultrát
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
VladimirR
üzenetére
Ok, megeggyeztünk, ezt így is fogom, fel, most megyek a media martkba veszek egy 10dbos cdtáskást,azt televeszem, cdvel, és feltöltöm az összes létező biztonsági, progival, sp1től kezdve adawareig mindent.
Egyébként ma át voltam, most értem haza, kb 2órát baszakodtam vele, mert nem Blaster, nem Sasser, de mégcsa nem is Netsky volt. Hogy mi, azt ne kérdezzétek, symantec eltávolitókat mindeggyikhez keszedtem, eggyik sem talált semmit, aztán fogtam és windows update el az összes létező patchet letöltöttem neki, talán 2kivételével az összes fent is volt, azóta lekopogom nem indult újra. A windows updatetől nem jogtiszta windowsnál kicsit fázok, de végülis ez lett belőle, és sp2t is ezért nem tudtam telepíteni.
Ja csak mégegy adalék, asszonyga a srác hogy nem működik a nyomatató, bekapcsolom(!) és tökéletesen megy. Akármennyibe lefogadom hogy nem bekapcsolt állapotban próbálta.
és még egy, egy hangkártydrivert nem tud telepíteni, úgy fogadott egyből hogy nincs hang, de egy winxpt telepíteni neki tud állni. na mind1 túl vagyok rajta. hála istennek!
Aktív témák
- Samsung Odyssey G9 S49CG934SU Monitor
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-3740QM I 16GB I 500GB I 15,6" FHDI Nvidia I Cam I W10 I Garancia
- Bomba ár! HP ZBook 17 - i7-4800MQ I 32GB I 256SSD+750GB I Nvidia I 17,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ZBook 15 - i7-4800MQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Xbox Series S játékkonzol
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- AKCIÓ! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest