- Milyen okostelefont vegyek?
- A Counterpoint szerint a belépőszint szívja meg leginkább a memóriák drágulását
- Google Pixel topik
- Apple Watch
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
Loretto
veterán
na egy kis összefoglaló a tegnapi napomről.
reggel esett mint az állat+fujt.rühellem.majd meló.kellemesen telt.hazmentem kaja.szóltam bnőmnek hogynem megyek elé mert esik, hagyjon békén.ez volt kb 2 óra.farcryt folytatom, gondoltam hisz du 6-ra kellet mennem be a városba mert eladtam(volna) egy sb 128pci, ami addig a szekrényen volt.mondom azért mégegyszer kipróbálom és látom HOGY ÁLL A VIZBEN A KARI+A CD!!!
a kedves hugom meglocsolt a a virágot, de ha már arra járt a akkor a kártyát is megitatta.húúúúúúúúúú ideg 1000-rel. mondom ennek annyi. ugrott egy kis zsé,de mondom hátha.gépbe be(bátor mi?
) postnál reset.mondom remeg tenyérviszketés folyamatban.még egy próba hátha.akkor a winfos felállásakor restart.ámen mondom király lesz.na mind1 hugom megjött verbális feddés lett a vége.aztán mondom azért menjünk a talihelyre hátha nem olvasta a srác a fórumot akinek vittem volna.megyeünk be pécs legforgalmasabb részén du 6 kor minden lámpa sárga.még ez is.a srác nem jött el.viszont volt vagy 500 gyerek(14-16éves) akik vmiért vagy 2 órára lezárták a forgalmat a tömegközlekedés elől.fuuu itt már nagyon tele volt a ...na akkor be az árkádba ott egy kicsit bámészkodtam, majd pont volt vmi hálóparty szerű.majd irány haza.természetesen pont akkor lett vége a ''tüntetésnek'' és a busz a tele volt zsibongó emberkezdeményekkel.
ugyhogy tegnap ko voltam.de legalább a farcry-al jól haladok.
na remélem nem baj hogy ily hosszan irtam.
Aktív témák
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Dell Latitude 5591 i7/500GB M2 SSD/ 32GB DDR4
- Honor Magic8 Lite 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/512GB Új,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- LG 45GR65DC-B 45 / 5120x1440 / 200HZ / VA /
- Honor Magic6 Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Gombászkönyvek egyben
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- Samsung Galaxy Z Fold6 12/256GB Silver Shadow használt, karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) postnál reset.mondom remeg tenyérviszketés folyamatban.még egy próba hátha.akkor a winfos felállásakor restart.ámen mondom király lesz.na mind1 hugom megjött verbális feddés lett a vége.aztán mondom azért menjünk a talihelyre hátha nem olvasta a srác a fórumot akinek vittem volna.megyeünk be pécs legforgalmasabb részén du 6 kor minden lámpa sárga.még ez is.a srác nem jött el.viszont volt vagy 500 gyerek(14-16éves) akik vmiért vagy 2 órára lezárták a forgalmat a tömegközlekedés elől.fuuu itt már nagyon tele volt a ...na akkor be az árkádba ott egy kicsit bámészkodtam, majd pont volt vmi hálóparty szerű.majd irány haza.természetesen pont akkor lett vége a ''tüntetésnek'' és a busz a tele volt zsibongó emberkezdeményekkel.