Hirdetés
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
- Egy hét múlva érkezik a Realme Neo8
- Öt számjegyű akkukapacitást ígér a Realme
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
Loretto
veterán
na egy kis összefoglaló a tegnapi napomről.
reggel esett mint az állat+fujt.rühellem.majd meló.kellemesen telt.hazmentem kaja.szóltam bnőmnek hogynem megyek elé mert esik, hagyjon békén.ez volt kb 2 óra.farcryt folytatom, gondoltam hisz du 6-ra kellet mennem be a városba mert eladtam(volna) egy sb 128pci, ami addig a szekrényen volt.mondom azért mégegyszer kipróbálom és látom HOGY ÁLL A VIZBEN A KARI+A CD!!!
a kedves hugom meglocsolt a a virágot, de ha már arra járt a akkor a kártyát is megitatta.húúúúúúúúúú ideg 1000-rel. mondom ennek annyi. ugrott egy kis zsé,de mondom hátha.gépbe be(bátor mi?
) postnál reset.mondom remeg tenyérviszketés folyamatban.még egy próba hátha.akkor a winfos felállásakor restart.ámen mondom király lesz.na mind1 hugom megjött verbális feddés lett a vége.aztán mondom azért menjünk a talihelyre hátha nem olvasta a srác a fórumot akinek vittem volna.megyeünk be pécs legforgalmasabb részén du 6 kor minden lámpa sárga.még ez is.a srác nem jött el.viszont volt vagy 500 gyerek(14-16éves) akik vmiért vagy 2 órára lezárták a forgalmat a tömegközlekedés elől.fuuu itt már nagyon tele volt a ...na akkor be az árkádba ott egy kicsit bámészkodtam, majd pont volt vmi hálóparty szerű.majd irány haza.természetesen pont akkor lett vége a ''tüntetésnek'' és a busz a tele volt zsibongó emberkezdeményekkel.
ugyhogy tegnap ko voltam.de legalább a farcry-al jól haladok.
na remélem nem baj hogy ily hosszan irtam.
Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- BestBuy topik
- Jelentősen szűkül a GeForce RTX 50 sorozat modellkínálata?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Milyen NAS-t vegyek?
- Rendszergazda topic
- Alien Isolation teszt
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- EAFC 26
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Ulefone RugKing
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- Dell Precision 7760 64GB/ 1TB/ 27% Áfás!
- 192 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) postnál reset.mondom remeg tenyérviszketés folyamatban.még egy próba hátha.akkor a winfos felállásakor restart.ámen mondom király lesz.na mind1 hugom megjött verbális feddés lett a vége.aztán mondom azért menjünk a talihelyre hátha nem olvasta a srác a fórumot akinek vittem volna.megyeünk be pécs legforgalmasabb részén du 6 kor minden lámpa sárga.még ez is.a srác nem jött el.viszont volt vagy 500 gyerek(14-16éves) akik vmiért vagy 2 órára lezárták a forgalmat a tömegközlekedés elől.fuuu itt már nagyon tele volt a ...na akkor be az árkádba ott egy kicsit bámészkodtam, majd pont volt vmi hálóparty szerű.majd irány haza.természetesen pont akkor lett vége a ''tüntetésnek'' és a busz a tele volt zsibongó emberkezdeményekkel.