- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- MWC 2026: Műholdakkal tömné ki a Telekom a lefedettségi réseket
- Vége a dalnak: nincs több Samsung harmonikamobil
- iOS alkalmazások
- Mindenki mosolyog a OnePlus 15T tesztfotóin
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Aktív témák
-
mr.geeZ
aktív tag
válasz
VladimirR
üzenetére
VladimirR:
Ez egyáltalán nem fikázás. Én szeretem azt az oldalt, és tisztelem is, hogy ilyesmivel foglalkoznak, csak ahogy csinálják az nem szép, és ennyi. Ha szerinted a cikk teljesen rendben van, vagy szerinted hülyeség az ilyesmivel egyáltalán foglalkozni, akkor írd azt, de kérlek, akkor legalább olvasd el a cikket, mondd el a véleményed. Csak az zavart, hogy írtam egy témával kapcsolatosan, és aki elolvasta, hogy mit írtam, az is azzal foglalkozott, hogy írtam, és nem azzal, mit: ezért írtam a valószínűleg nagyon sértő hozzászólásomat, amit term. ugyanolyan poénnak szántam, mint ahogy ti is a tiéteket.
Gambit: Asszem ha külön topikot nyitottam volna neki, az mégnagyobb baj lett volna ezekszerint
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteDesk 705 G4 / AMD Ryzen 3 Pro 2200G / 16GB DDR4 /256 GB SSD 6 hó garancia
- 2017 iMac 27" 5K Retina, 16gb ddr4,250gb ssd, Radeon Pro 570 4 GB dedikált
- Xbox One S Minecraft Edition 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Samsung LH55CSPLBC 55" LCD monitor
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 510+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Corsair Vengeance RGB 64GB (2x32) DDR5 6000Mhz for AMD // Számla // Garancia//
- Xiaomi Redmi A3 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest