Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
pweisz
senior tag
kék led az nagyon kemény, láttam egy platós ARO-ban egy éve kb, tiszta tuning lett tőle a gép
gondolom a tulaj se gondolta komolyan. Vakuégőt még nem láttam, azt hova teszik? Az is lámpa bura alá megy? Egyébbként Tecsóban vannak most akciósan, kékre szinezett sima halogén, micsóda Xenon hatást lehetne vele elérni
CSak megfelelő autó kell hozzá,mondjuk egy Dinnyés Lada, vagy kirohadt aljú Zöldséges Merdzsó
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- 5G! Lenovo ThinkPad P14s Gen 4 Intel Core i7-1370P RTX A500 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, karcos kijelző 91% akku - 6 hó garancia
- 227 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
gondolom a tulaj se gondolta komolyan. Vakuégőt még nem láttam, azt hova teszik? Az is lámpa bura alá megy? Egyébbként Tecsóban vannak most akciósan, kékre szinezett sima halogén, micsóda Xenon hatást lehetne vele elérni
CSak megfelelő autó kell hozzá,mondjuk egy Dinnyés Lada, vagy kirohadt aljú Zöldséges Merdzsó