Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- A kamera nem lesz karcsú a Honor Magic8 Pro Air esetében
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
Tithian
őstag
Kipróbáltam én is (most már megy Opera alatt is
), egy-két embertől állandóan kaptam Netskyt a ládikámba (PH!-s lehet a fertőzött, csupa PH!-s címet spoofolt magának), kíváncsi vagyok, itt mennyi spam fog érni. Eddig azonban egy jó hónap alatt egy nemkívánatos levelet sem kaptam.
Tetszik benne, hogy kereshető, de egy giga helyet lehet kapni Spymacen vagy Wallán is.
Arra azért kíváncsi lennék, más mennyire tud keresni a levelekben. Hivatalos dolgokra biztosan nem fogom használni, de egyéb célokra jól jöhet.
Aktív témák
Aktív témák
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kerékpárosok, bringások ide!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Google Chrome
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple MacBook
- Energiaital topic
- Synology NAS
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- PS5 Pro+Sony Pulse 3D+Játék
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X13 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8265U I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
Üzleti előfizetők hirdetései
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- új, összeszerelt Razer Iskur V2 Fabric gamer szék
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), egy-két embertől állandóan kaptam Netskyt a ládikámba (PH!-s lehet a fertőzött, csupa PH!-s címet spoofolt magának), kíváncsi vagyok, itt mennyi spam fog érni. Eddig azonban egy jó hónap alatt egy nemkívánatos levelet sem kaptam.