- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A Honor profi iPhone másolásban
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Telekom mobilszolgáltatások
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Aktív témák
-
válasz
rATdrAgOn
üzenetére
''Apropo, lottozzunk!
Nyerjuk meg a masfel milliardot, abbol talan mar lehetne csinalni egy jo kis ''kereskedelmi'' rockradiot.''
erre már én is gondoltam. Ha majd mocskosul gazdag leszek, fogok erre áldozni asszem... :) hogy a köznek legyen rockrádiója.
Mert valljuk meg, szégyen, hogy nincs.
Bárhol jártam eddig, mindig volt az éterben legalább egy rádió, amelyik jó rockzenét játszott. Egyedül nálunk nincs semmi, mióta megszűnt a Bridge.
de azért ez egy 2,5 milliós agglomeráció, és egyszerűen nem hiszem el, hogy ne lenne rá igény....! :(((
komolyan! Prágában pl. tök jó rockrádió van! Álltunk a dugóban délután 4-kor, de nem idegeskedtünk, mert AC/DC szólt a rádióban. majd Aerosmith, majd Red Hot Chili Peppers. Mutass egy olyan rádiót Magyarországon, ahol ilyen jellegű zenék mehetnek napközben...
ez az ország csak az igénytelenségre vevő.
Aktív témák
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év gari
- Apple iPhone 11 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest