- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Aktív témák
-
Mosqu!to
addikt
Jó ötlet, holnap gyúrjon csak rá az izomlázára! Érdekes volt nekem pl, amikor elkezdtem, első nap után teljesen mozgássérült lettem, de amikor lementem az edzőterembe egyből elmúlt minden! Aztán persze sajna megint eljőjött, az edzés után. Mondjuk szerintem felesleges holnap menni, szvsz pihenjen 1 napot, nekem hétfő-szerda-péntek volt az edzésrendem, és lementem szombaton is, ha valamelyik nap nem értem rá, vagy nem volt időm/erőm megcsinálni valamilyen feladatokat.
Ja és még valami Text: azon ne csodálkozz, ha holnap kb 5-6 centivel vastagabb lesz a karod, ilyenkor az első edzések után erősen ''bedurrannak'' az izmok. Később ezek visszaveszik eredeti állapotukat, illetve ilyen kissebb bedurranások még lesznek, amikor tömeget emelsz (magyarul többet raksz a rúdra mint elötte), de így első alkalommal a legdurvább. Nekem anno 26-os karom volt, első alkalom után 34-es lett, majd visszaesett 28-ra, és onnan feledzettem 32-re, ekkora most, de jelenleg nem edzem.
Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hardcore café
- E-roller topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Okos Otthon / Smart Home
- Lexus, Toyota topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Gamer PC: Ryzen 5 5600 I B550 WiFi6 I 16GB DDR4 I RX 590 8GB I 1TB NVMe I 1000W I HAF XB EVO
- Samsung 850 EVO 1TB Sata3 SSD / Beszámítás OK!
- Intel I7-7700K / Beszámítás OK!
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / RTX 2080 / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest