- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Yettel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Mosqu!to
addikt
Jó ötlet, holnap gyúrjon csak rá az izomlázára! Érdekes volt nekem pl, amikor elkezdtem, első nap után teljesen mozgássérült lettem, de amikor lementem az edzőterembe egyből elmúlt minden! Aztán persze sajna megint eljőjött, az edzés után. Mondjuk szerintem felesleges holnap menni, szvsz pihenjen 1 napot, nekem hétfő-szerda-péntek volt az edzésrendem, és lementem szombaton is, ha valamelyik nap nem értem rá, vagy nem volt időm/erőm megcsinálni valamilyen feladatokat.
Ja és még valami Text: azon ne csodálkozz, ha holnap kb 5-6 centivel vastagabb lesz a karod, ilyenkor az első edzések után erősen ''bedurrannak'' az izmok. Később ezek visszaveszik eredeti állapotukat, illetve ilyen kissebb bedurranások még lesznek, amikor tömeget emelsz (magyarul többet raksz a rúdra mint elötte), de így első alkalommal a legdurvább. Nekem anno 26-os karom volt, első alkalom után 34-es lett, majd visszaesett 28-ra, és onnan feledzettem 32-re, ekkora most, de jelenleg nem edzem.
Aktív témák
- Samsung Galaxy A55 - 256 GB - kék (311) Újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Minőségi dobozos Asus TUF RTX 3070 VGA kártya garanciával!!! AkciÓÓÓ
- Apple iPhone 14 Pro - 256 GB - szürke (310) Használt, 10000.- Ft ajándék kiegészítőkre, garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max - 128 GB - kék (309) Használt, 10000.- Ft ajándék kiegészítőkre, garancia
- Apple iPhone 14 - 128 GB - feher (308) Újszerű, 10000.- Ft ajándék kiegészítőkre, garancia
- iPhone 15 Plus 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Hp 830 G8 Core i7 1185U 16Gb Ram Intel Iris FullHD IPS Boltból számlával Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4306, 100 AKKSI
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170-A Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4602, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest