- iPhone topik
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Mosqu!to
addikt
Jó ötlet, holnap gyúrjon csak rá az izomlázára! Érdekes volt nekem pl, amikor elkezdtem, első nap után teljesen mozgássérült lettem, de amikor lementem az edzőterembe egyből elmúlt minden! Aztán persze sajna megint eljőjött, az edzés után. Mondjuk szerintem felesleges holnap menni, szvsz pihenjen 1 napot, nekem hétfő-szerda-péntek volt az edzésrendem, és lementem szombaton is, ha valamelyik nap nem értem rá, vagy nem volt időm/erőm megcsinálni valamilyen feladatokat.
Ja és még valami Text: azon ne csodálkozz, ha holnap kb 5-6 centivel vastagabb lesz a karod, ilyenkor az első edzések után erősen ''bedurrannak'' az izmok. Később ezek visszaveszik eredeti állapotukat, illetve ilyen kissebb bedurranások még lesznek, amikor tömeget emelsz (magyarul többet raksz a rúdra mint elötte), de így első alkalommal a legdurvább. Nekem anno 26-os karom volt, első alkalom után 34-es lett, majd visszaesett 28-ra, és onnan feledzettem 32-re, ekkora most, de jelenleg nem edzem.
Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- iPhone topik
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nintendo Switch 2
- Filmvilág
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Jogász topik
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 2,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Asus ROG Destrier Ergo gamerszék
- Apple iPhone 17 Pro Max Deep Blue 256GB használt újszerű 100% akku (36 ciklus) garancia 2029.01.
- ÚJ Lenovo LOQ 15AHP10 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 250 - 16GB 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év gari
- iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4422
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest