Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Retró külső modern Bluetooth funkciókkal
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- iPhone topik
- Nagyot léphet előre az Oppo Find X10 kameraképességek tekintetében
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Most szembesülök ezzel a blog dologgal itt a PH!-n...hááttt biztos kell ez? :F Jó mondjuk ha el lesz különítve jobban, akkor végülis még kevésbé zavaró, meg így sem az, csak ez így nekem kicsit nagyon furcsa (képzavar rulez). Mármint hogy így a fórumba van beleültetve. Arról nem is beszélve, hogy ha jól sejtem ez is beleszámít az össz. hsz. számba, ami eddig sem mutatott meg túl sokat, azonban innetől kezdve gyakorlatilag semmit. Nya mindegy. Egyébként most szembesültem azzal, hogy milyen szinten pörögnek a piacos témák...4-6 oldalnyi topic van egy napon belül! :Y
Hmm...most kicsit olvasgatom a blogokat, nem is tűnik olyan hülyeségnek, bár az biztos, hogy nem mindegy ki írja :U Poppy blogja például kifejezetten tetszik :)
Aktív témák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen videókártyát?
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Retró külső modern Bluetooth funkciókkal
- Formula-1 humoros
- alza vélemények - tapasztalatok
- Interactive Brokers társalgó
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- 161 - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest