Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- iPhone Ultra néven jöhet az Apple első foldja, nem lesz olcsó mulatság
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Akciófigyelő: 25 000 forintos ajándék jár a Xiaomi Pad 8 tabletek mellé
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Újabban egyre több olyan új user tűnik fel a PH!-n, akik láthatóan valamelyik cég elkötelezettje. Általában (100% :D) hölgyemények az illetőek, s tapintatosan, de egyértelműen reklámozzák az adott céget a fórumon. Nem nyitnak saját topicot, már megnyitott topicba szoktak beleszólni. Érdekes módon nem kis cégekről van szó, hanem elég nagyokról..Hogy őszinte legyek, nekem nagyon az az érzésem van (bár lehet, hogy én vagyok túl negatív), hogy nem arról van szó, hogy xy ide tévedt a fórumra, s ha már ő zx cég alkalmazotta, akkor szólt róla egy pár sort...ha erről lenne szó, akkor nem csak olyan hsz-eik lennének, amikben ''reklámoznak'' :( Ugyebár ez a tevékenység alapelvek-el nem ütközik, azonban meglehetősen költségkímélő, s eléggé hatákony módja a reklámozásnak...
Jelenleg 2 nevet tudnék fejből mondani, akik egyértelműen ezt csinálják...nem tudom, nem kéne ezzel valamit csinálni? :F
Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Micro Four Thirds
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek?
- E-roller topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD FX
- Dell notebook topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Magyar kiosztású Apple Magic Keyboard 2, Touch ID, teljes méretű
- Új Mac Studio M4 Max 2025 14C CPU /32C GPU / 36GB RAM / 512GB - 1 ÉV APPLE GARANCIA
- 2026 MacBook Air / MacBook Pro / M5 - M5 Pro - M5 MAX 14" / 16"
- Asus 15.6,core i3 8145U(4x3,9Ghz)IntelUHD VGA,MAGYAR Vil.bill.,8-20GB RAM,SSD+HDD?,,Win.11
- LG UltraGear 27GS85Q-B NanoIPS/2K/200HZ (068)
- iking.hu Apple iPhone 15 128GB Blue használt, karcmentes 86% akku 6 hónap garancia
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5 8250, 8-16GB RAM, SSD, NFC, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- MacBook Air 13" M2 16gb ram/256gb ssd 27% Áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest