Aktív témák
-
Sick Boy
őstag
Ma még semmi sem vidított fel. Olyan elveszettnek érzem magamat. Tudom, hogy elmúlik, de akkor is, szal nem azért írok, hogy lelki konténereket kutassak. Olyan izé voltam egész nap, most is... nincs kedvem semmihez, tanulnom kellene, randet is kellene rakni a szobámban, de látom, ma már nem lesz abból se' semmi... Most elárulok valamit: nemrég volt ilyen izé, szal a modding verseny topicban, Poppyval... na, szal ő a barátnőm igazából, csak hülyültünk, meg mikor onnan kirúgtak bennünket, nyitottam a fáradt gőzben egy topicot, de bezárták és jól le is b@$Ztak, nem ok nélkül, elismerem. Kalandor: Én vagyok a ''bátyja'', barátja Poppynak, nem tudom, miért kezdte el ezt a bratyós dumát, totál hülyeségnek szántuk, hogy ''úúúúúúú vmelyik kocka ismerkedik, jaaaj'' meg ilyenek... Na, szóval ez van, remélem nem bannoltok e miatt.
Folytatva: Poppy hazaköltözött. Ő Pesten kolis, egyébként Komlón lakik. Most marad az e-mail meg az sms októberig, belebetegszem. Most is biztos ezért vagyok ennyire kiborulva, elválaszt tőle 200 km. Jó, fogunk találkozni, talán hetente, de eddig minden időnket együtt töltöttük (6,5 hónapja vagyunk együtt), és nagyon rossz, és annyira hiányzik...
Kocsival is kolbászoltam ma, a vezetésre sem tudtam figyelni. Hál' Isten találkoztam ma _Az-zal a városban, így együtt napi-lopi-lopakodtunk egy kicsit, de most ráadásul unatkozom is és senki sem ér rá, _Az kikészült, vizsgái vannak.
Na majd még írok, de
ÉN KÉREK ELNÉZÉST
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- PlayStation 5
- Windows 10
- Xbox tulajok OFF topicja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch 4 LTE 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 15 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- SAPPHIRE RX 9070 XT 16GB GDDR6 NITRO+ OC - Új, 2 év gari - Eladó!
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB Blue Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 27% - Samsung S49CG954SU OLED Monitor! 5120x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- PC Architech Shop Számítógép és hálózat szerviz
- PC RAM AKCIÓ 8/16GB DDR4, DDR5 // Számla, Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PC RAM AKCIÓ 8/16GB DDR4, DDR5 // Számla, Garancia //
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest