- Yettel topik
- Akciófigyelő: Ajándékokkal érkeztek meg az új Dreame porszívók
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- iPhone topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Bluetooth-headsetekről általában
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Agyasima
üzenetére
Tegyük fel, hogy Text_boy teljesen ártatlan. Tehát ő nem csinált semmit, igazágtalanság érte.
Nézzük ez esetben mit csinálnék. Magamból indulok ki, mert ki másból tudnék. Én ez esetben a következőt tenném: ha magánjellegű probléma (szinte semmilyen szinten nem kötődik a PH!-hoz), akkor e-mailben, vagy valami hasonló úton intézném el. Ha kötődik a PH!-hoz, akkor 1. nyitnék egy darab topicot (de az is lehet, hogy egy moderátort keresek/OFF TOPICba írnám meg), s kifejteném, hogy mi a problémám. Biztos nem tudnám ezt érzelemmentesen megtenni, de megpróbálnám visszafogni magam. Esetleg, ha olyan kaliberű a dolog, menne egy e-mail Parcinak is.
Amit viszont biztos nem tennék, hogy nyitok 1000 topic-ot, amikkel teleszemetelem a PH!-t, s a topicokban sem írom le értelmesen mi a bajom, csak a hülyeségemet hajtogatom. Összegezve: nem cseszném el x száz ember szórakozását az én bajom miatt.
Amit ki akartam hozni az egészből: lehet, hogy Text_boy eredetileg ártatlan volt, de azzal amit csinált, már nem az (az én szememben persze).
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Samsung kuponkunyeráló
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Minigép vagy NAS? Mindkettő!
- Szintet lépett "lopakodó" alaplap készül a Colorful műhelyében
- AMD FX
- Elektromos autók - motorok
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- AKCIÓ! szinte RAM áron adom! MSI Vector GP78 HX13V i7-13700HX RTX4080 32GB DDR5 1TB QHD240 1 év gari
- Samsung Galaxy Z Flip6 12/512GB - ÚJSZERŰ, Kártyafüggetlen, Kék - 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Watch Fit 3 Okosóra!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest