- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
yuhui
csendes tag
Mind a kettőt.
Poros és elállnék. A srác megnézte, hogy minden benne van a dobozban és ki is állította a papírt, amivel mehettem a vevőszolgálathoz.
Egyébként játszik a visszaküldés is és akkor is visszakapod a pénzt, csak ilyenkor még mellékelni kell egy papírt, hogy miért küldöd vissza, mit szeretnél (pénzt vissza, cserét, vagy levásárolod más termékre). Persze ilyenkor a visszaküldés díját Te fizeted.Bocs a dupláért. Fáradt vagyok kicsit. :S
-
yuhui
csendes tag
Szia!
Én MM-ből rendeltem egyet, mert így volt akciós. Aztán, amit kaptam poros volt belülről. Náluk ilyenkor két lehetőség van:
- vagy visszapostázod és küldenek helyette másikat vagy más terméket ha szeretnéd
- vagy visszaviszed valamelyik üzletbe és visszaadják az árát KP-ben.Én visszavettem, szó nélkül visszaadták az árát. (közben akciós lett edigitalban és nem akartam várni a cserére)
-
Tomdriver
őstag
Szia,
a Sigma 150-600-al készült képekre gondolsz?
Az Animals mappában lévők mind elég gyenge fényviszonyok mellett készültek, a váz egy D5600, lehet ennyit tud kihozni az obiból kezdődő szürkületben, de az obi is oka lehet, annyira még nem ismerem és sajnos nincs összehasonlítási alapom más vázzal mit tud - tény hogy én is jobb képeket láttam. (Hozzáteszem lehet azokban utómunka is több volt)
A Birds mappában a szürke gémről készült képek készültek jó fényviszonyok mellett és letámasztva, az a néhány cinegés kép szintén nem mérvadó, mert ott szabadkézből bőven lehetett bemozdulás. Viszont a gémes képek szerintem elég jól sikerültek, ha a téma maga nem is sokat ér.
Amúgy csak azért töltöm fel ezeket, mert szívesen veszek bárkitől építő jellegű kritikát, kezdő vagyok még fotózás terén, így a váz meg az obi mellett bennem is lehet hiba.Szerintem ebben az objektívben több van mint amit a képeimen keresztül látsz, ha erre van keret vedd meg nyugodtan, ettől feljebb már minden nagyságrendekkel többe kerül. A Sport változat nem sokkal tud többet a tesztek szerint és lényegesen drágább.
Gondold meg még esetleg a Nikon 200-500-at, azzal valószínűleg még jobban jársz, vagy néhány hsz-el korábban javasolt még nekem egy hozzáértő kolléga mást is, azokat is nézd meg. -
M0RGI
őstag
Tesztelgettem.
Közeli tárgyaknál a leggyakoribb a tévesztés. Mindig front fókuszos. AF-A-ban használtam eddig, de ha átrakom AF-S-be, akkor viewnx-ben látszódik, hogy nagyobb fókuszmező négyzetet választ (wide area).
Ekkor sokkal ritkábban fordul elő a tévesztés és kisebb a fókusz eltolódása is.
Amúgy nagyon jó kis obi, karcol 1.8-on is, de 2.8 felett már borotválkozni lehet vele. -
JohnyBlue
addikt
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Eredeti játékok OFF topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kuponkunyeráló
- Call of Duty: Black Ops 6
- Mobil flották
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest