Hirdetés
- Yettel topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
Hasonló a gépem, csak az enyim még KonicaMinolta.
Adapter tubussal van rajta egy Raynox (amit már emlitettek) DCR-250, és egy szintén Raynox DCR-730 nagylátószög (0,7x). Én ennek láttam értelmét. Beltérben, pl múzeumokban, előny, bár enyhe hordó torzitás ilyenkor már fellép, amit utólag PS-el kezelni lehet. Telének nem láttam értelmét, kis madarakat szinte esélytelen fotózni (kivéve, ha leshelyről, előre manuálisra beállított géppel). Ugyanis, ''lassu'', túl nagy a shutter lag, és mire exponál, már nem ott van a madár esettleg. De, egy tájkép ugye nem annyira gyorsan változik (kivéve spec légköri esemény, mint villám). De kinek mi. A PH-n is előfordulnak hirdetések, néha itt is találhatsz értelmes cuccot (mint akár a makro előtétet is, vagy a nagylátót). 
Ami a márkát illeti, ahol én vettem (optiform) kipróbálhattam több félét is, és ott ezt a márkát ajánlották. Eddig nagyon bevált.
(amúgy a vakum Soligor, nem nevezném ipari hulladéknak, végzi a dolgát eddig megbízhatóan, de ugye, ez nem lencse)
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Adapter tubussal van rajta egy Raynox (amit már emlitettek) DCR-250, és egy szintén Raynox DCR-730 nagylátószög (0,7x). Én ennek láttam értelmét. Beltérben, pl múzeumokban, előny, bár enyhe hordó torzitás ilyenkor már fellép, amit utólag PS-el kezelni lehet. Telének nem láttam értelmét, kis madarakat szinte esélytelen fotózni (kivéve, ha leshelyről, előre manuálisra beállított géppel). Ugyanis, ''lassu'', túl nagy a shutter lag, és mire exponál, már nem ott van a madár esettleg. De, egy tájkép ugye nem annyira gyorsan változik (kivéve spec légköri esemény, mint villám). De kinek mi. A PH-n is előfordulnak hirdetések, néha itt is találhatsz értelmes cuccot (mint akár a makro előtétet is, vagy a nagylátót).
(amúgy a vakum Soligor, nem nevezném ipari hulladéknak, végzi a dolgát eddig megbízhatóan, de ugye, ez nem lencse)