- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Vége a dalnak: nincs több Samsung harmonikamobil
- Dreame Pilot - Álomhaj, ó!
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pacorro
aktív tag
420*1.6 672 -t monopoddal kitartom 1/180-1/250-el
, mondjuk megnézem, hogy mikor tartasz ki te 2.5kg ekkora távolságot kézből
1/125-el
.
Bár nem nekem szól a hozzászólás, de én pl. 3.5 kilót általában gond nélkül kitartottam stabival (ráadásul a rosszabbnak mondott érzékelőstabilizálással), 450mm-en és 1/60-on.
Azzel egyet értek hogy pl a 70-200 2-8 is-et azt kilehet kézből tartani mert nem egy nehéz obi
Minél nehezebb egy objektív (természetesen csak egy bizonyos határig!) annál könnyebb stabilan tartani. Próbáld ki.
Inkább vki stativot használ ,és biztosra megy.
Ezzel egyetértek, a jó állvány nélkülözhetetlen. De az állvány és a képstabilizátor nem zárják ki egymást, sokszor van úgy, hogy kézből kell fotózni.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Béta iOS-t használók topikja
- Energiaital topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- Beszámítás! LENOVO LOQ 15AHP10 FHD Gamer notebook - R7 250 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 Max-Q 8GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.hu Realme 14 Pro+ Pearl White 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, mondjuk megnézem, hogy mikor tartasz ki te 2.5kg ekkora távolságot kézből
.