- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Új kameramobil és nyers erő a Nubiától
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
Most a TSMC keveredett gyanúba, hogy ők juttattak el titokban nem megengedett technológiát a Huaweinek.
Fű alatt szövetkezhetett a TSMC és a Huawei
Bennem csak egy kérdés merül fel.
Ha véletlenül bebizonyosodik, hogy valóban így volt, mi lesz?
Ők is tiltó listára kerülnek, mint bármelyik másik cég, ami kijátszotta a szankciókat?
Az érdekes lenne, mivel a TSMC nélkül letérdelne a piac. -
maci25
aktív tag
válasz
Persecutor66 #95 üzenetére
Nem csak usa kellene megszabadulni hanem a guglitól is szerintem. Az usa mellet nem tudok fel hozni semmit, a gugli mellett hogy stabilan működik. Viszont nincs érdemi versenytársa ezért azt csinál amit akar, vagyis semmit az adatlopás fejlesztésén kiül.
És bassameg én igenis imádtam és imádom a Huawei telefonokat. Soha nem voltak játéktelefonok mint egyes márkák az 1 napos akkuval. Mate 10 pro egy állom volt. Jelenlegi p30 pro szeretem, bár a szappan forma nem bejövős. Lányomnak samu van, hát csak addig van a kezemben míg muszáj.[ Szerkesztve ]
-
Persecutor66
friss újonc
Nem értem, miért becsülik alá egyesek a Huawei sikerét. Lehet, hogy nem a legerősebb lapkakészlet, de az övék és versenyképes, és ez a monopólium végét jelentheti.
És ha a monopólium megszűnik, az azt jelenti, hogy az USA nem szabhatja meg a piaci árat úgy, ahogy akarja. Hiszen a verseny a hasznunkat szolgálja. Ha mindent egyetlen ország irányít, az csak káoszt hoz a világba. Remélem, megszabadulunk az amerikai bűvölettől.
Végül a Kirin 9000s 7 nm .. teljesítménye majdnem ugyan az minta a 4 nm (8 gen 1).
Az Antutu várhatóan körülbelül 1 millió pontot fog érni (mivel a gpu-t nem ismerte fel...szval a Huawei felismerhetővé fogja tenni ami sztem nem nem lesz kevés)😇. Plusz hypertread 6 magban a 8-ból, szinte egy PC chip.És ez a műholdas beszélgetés(speciális chippel és antennákkal benne) profi modell (nem csak sat-sms). Kínában az ára 80 perc 13 dollár körül lesz, vagy 200 perc 25 dollár körül..... Jön a jövő; )
Kunlun nano üveg,2 generációs, az egyetlen olyan üveg, amely valóban ellenáll az esésnek, 10-szer erősebb, mint a versenytársak (az egyetlen, amely 5 csillagos SGS svájci tanúsítvánnyal rendelkezik).
HarmoniOS 4-es verzió AI implementációval (Pangdu pandam a ChatGPT-hez).
Egy mate60 pro tulajdonosa közzétett egy videót, amelyen látható, hogy sikeresen műholdas telefonhívást hajtottak végre egy kereskedelmi repülőgépen.Érdekesség:
A Mount Everest Kínai Űrállomás 5G++-val (1,6 Gbs sebességgel), a tesztelésre szánt 6x China Satellites 6G jelenleg a pályán van.Kína messze előrébb jár mindenkinél....Olcsóbb Jobb Gyorsabb
-
joey04
titán
a GizmoChina szerint az augusztus 29-ei bevezetést követő öt napban 800 ezer darab talált gazdára,
valakinek igaza volt.
-
Akkor még kap egy évet, nem túl koros, és én már le akartam cserélni, h u 3 éves mehet...
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
Hujikolp
őstag
válasz
pusszycat #78 üzenetére
Meg is van 2021.07.31
2021 az egy
2022 az kettő
2023 az három
2021.07.31 --től 2022.07.31-ig első év eltelt
2022.07.31 --től 2023.07.31-ig második év eltelt
2023.07.31 --től 2023.09.12-ig másfél hónap eltelt.összesen 2 év, másfél hónap. Azt a másfél évet egy egész évre kerekíteni, nekem kicsit meredek.
-
Snoop27
őstag
válasz
hunhool1979 #89 üzenetére
Úgy legyen!
LG Optimus G Black --> LG G2 32 GB Black --> LG G4 Brown Leather --> Note 5 Black Sapphire --> Samsung S8 Orchid Grey + Moto 360 --> Huawei P40 Pro --> iPhone 11 Pro Max
-
Bazsi84
aktív tag
Nem is értettem amikor a szankciók kezdetén temették a Huaweit.Igen,lehetett tudni,h jön pár év down,de eltelt 4 év.Kínában az a rendelkezésre álló pénzből,mérnőki képességből csodát szül.Plusz ugye nem a kőkorszakban vagyunk,nem nulláról kell fejleszteni bármit is.Adok nekik 1-2 évet és ugyanott lesznek 5G-ben mint bárki más.Ha nem fejlesztenek vmi jobbat már most és vernek rájuk..
-
Snoop27
őstag
válasz
hunhool1979 #87 üzenetére
Tudom, hogy pótolható, megoldottam én is P40 pro-nál, nem is azzal van nekem gondom, hanem azzal, hogy nem tudni mikor csap le Demoklész kardja s blokkolnak rajta minden google szolgáltatást.
LG Optimus G Black --> LG G2 32 GB Black --> LG G4 Brown Leather --> Note 5 Black Sapphire --> Samsung S8 Orchid Grey + Moto 360 --> Huawei P40 Pro --> iPhone 11 Pro Max
-
Snoop27
őstag
Jó ideig nem lesz a régi sajnos, nekem is nagyon bejött a huawei s most is látni rajtuk, hogy igyekeznek újitani, de még egy ideig igy lesz, legalábbis ami a gms hiányát illeti.
-
maci25
aktív tag
Huuu a P30 pro-t már nagyon cseréném valamire csak lenne megint a régi a Huawei.
-
-
válasz
mytrashsamu #81 üzenetére
ok.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
Ez olyan, mint a hány éves vagy? Ha elmúltál 20 (vagyis betöltötted) akkor 20 vagy 21? Mi a helyes válasz?
-
válasz
pusszycat #78 üzenetére
3 év az 36 hónap. Hány hónap telt el a bemutató óta? Bocsi, a célom jelen esetben a helyes nyelvhasználat
Te először azt írtad, három éve, nem pedig harmadik éve, így az érvelésed nem helytálló.
Persze értem, amit mondaszMegboldogult nagyanyámnál is rendszeresen előkerült ez, mint vitatéma.
The Universe is made of protons, electrons, neutrons and morons.
-
Ez a harmadik év. Azóta kijött a xiaomi 12, xiaomi 13, és most jön a xiaomi 14. De megnézhetem a dátumot, mert megvan a boltban ahol vettem online.
Meg is van 2021.07.31
2021 az egy
2022 az kettő
2023 az három[ Szerkesztve ]
-
Van 3 éve egy Xiaomi 11 Lite 5G-m. Gyors töltővel töltöm gyerek kora óta. Mintha ma csomagoltam volna ki olyan az akkuja. Éjszaka merül 2%. Egész nap vagy 40%.
-
Cranberries
aktív tag
[Itt] pedig egy cikk “házon belülről”.
-
-
"Ahol szóba került olvastam már olyan indokot is, hogy az iphone-okat intenzívebben használják, mint az Andoridos telefonokat és azért megy hamarabb tönkre az akksi :)"
Biztos nagyon értelmes lehetett ezen sorok leírója. Érdemes megtartani az ilyen kontaktokat, sok boldog pillanatot tud okozni még
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
-
rdt89
addikt
válasz
Elit3Zotya #11 üzenetére
Itt már van róla speci, ha jól látom mind a 3 kamera kicsit más, s az ultraszéles is felnőtt a többihez.
[ Szerkesztve ]
-
spect80
senior tag
Ez jó téma, érdekes, csak ez is meddő vitát és kognitív disszonáns válaszokat szülne. Ahol szóba került olvastam már olyan indokot is, hogy az iphone-okat intenzívebben használják, mint az Andoridos telefonokat és azért megy hamarabb tönkre az akksi
De azt is látni kell, hogy a kínaiak a sok copycat mellett bizonyos területeken igencsak élvonalban járnak. ilyen az akksi technológia, audiophil termékek, 5g technológia, űrkutatás, vagy újabban az EV ipar -
Snoop27
őstag
Nekem sem volt bajom velük. A P40-et is nagyon szerettem, de már nem volt az igazi gms nélkűl, ok, tudom, meg lehet oldani, de jobb lenne tiltás nélkűl használni, kár lenne értük ha emiatt kikerűlnének az EU piacrol.
-
Snoop27
őstag
-
spect80
senior tag
Azért csak sikerült összepattintani egy 5G-s modemes soc-t, és ahogy máshol kifejtik, egyáltalán nem biztos hogy a szankciók kijátszásával [link].
Viszont jó drágán, alacsony hatásfokkal. Így érthetőbb miért nem jön Kínán kívül, valószínűleg nincs nagy haszon rajta -
Insanati
csendes újonc
Azt mikor kezdik kinyomozni, hogy hogyan lehetséges az, hogy egyes kínai mobiloknál már 1600 ciklust bír ki az aksi 80% felett, kollégám meg most tervez 800 ciklusra hitelesített Samsungra váltani, mert a karácsonyra vett iPhone 14 Pro Max mobilja durván 250 ciklus után 88%-os? Szerintem sokkal érdekesebb téma, hogy 2023-ban egy majd 700.000 forintos készülék gyorsabban gyilkolja az aksiját, mint bármelyik alsókategóriás Realme, Samsung vagy Redmi, mint az, hogy a technológia terén igencsak élen járó Huawei állami támogatással képes volt kijátszani a szankciókat és lefejleszteni egy felső-középkategóriás lapkát.
-
hunhool1979
tag
válasz
Elit3Zotya #13 üzenetére
Igen... Ezt én is olvastam. Ezen kívül próbáltam még némi infót beszerezni, de semmi
-
PROHARDVER!
Nos tisztelt mindenki! Előbb szólt a kolléga,hogy a politikát hanyagoljuk! Nem volt világos a kérése? Az egész topikot töröltem szinte! Szankció innentől fog jönni.
-
Szerintem hagyjuk a politikai témát!
Köszönöm!
Everybody lies.
-
válasz
hunhool1979 #12 üzenetére
A cikk vége írja.
Weibós források szerint ugyanis érkezik a kamerás non plus ultrának szánt Mate 60 Pro+ 9000 jüanos nyitással (450 ezer forint), amit akár 16 GB RAM és 1 TB-os tároló kombinációjában is kosárba lehet majd helyezni.
OnePlus 13 GLOBAL 12/512GB és Iphone 12 Por Max eladó.!!!
-
hunhool1979
tag
válasz
Elit3Zotya #11 üzenetére
Ezt hol olvastad? Nem nagyon találok infót az itt említett weibon kívül
[ Szerkesztve ]
-
Mate 60 Pro+
Éreztem hogy kevés ez a sima mate 60 pro, kíváncsi leszek rá..
OnePlus 13 GLOBAL 12/512GB és Iphone 12 Por Max eladó.!!!
-
Már csak GMS-t kell rá varázsolni, és kész is vannak.
-
5 nap alatt 800.000 db egyetlen típusból?
Egy icipicivel nagyobb az a piac mint a magyar...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Arról érdeklődik az Egyesült Államok, hogyan jutott 5G-s komponensekhez a Huawei. Közben készül a Pro+.
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Politika
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EAFC 25
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest