- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
Most a TSMC keveredett gyanúba, hogy ők juttattak el titokban nem megengedett technológiát a Huaweinek.
Fű alatt szövetkezhetett a TSMC és a Huawei
Bennem csak egy kérdés merül fel.
Ha véletlenül bebizonyosodik, hogy valóban így volt, mi lesz?
Ők is tiltó listára kerülnek, mint bármelyik másik cég, ami kijátszotta a szankciókat?
Az érdekes lenne, mivel a TSMC nélkül letérdelne a piac. -
maci25
aktív tag
válasz
Persecutor66 #95 üzenetére
Nem csak usa kellene megszabadulni hanem a guglitól is szerintem. Az usa mellet nem tudok fel hozni semmit, a gugli mellett hogy stabilan működik. Viszont nincs érdemi versenytársa ezért azt csinál amit akar, vagyis semmit az adatlopás fejlesztésén kiül.
És bassameg én igenis imádtam és imádom a Huawei telefonokat. Soha nem voltak játéktelefonok mint egyes márkák az 1 napos akkuval. Mate 10 pro egy állom volt. Jelenlegi p30 pro szeretem, bár a szappan forma nem bejövős. Lányomnak samu van, hát csak addig van a kezemben míg muszáj. -
Persecutor66
friss újonc
Nem értem, miért becsülik alá egyesek a Huawei sikerét. Lehet, hogy nem a legerősebb lapkakészlet, de az övék és versenyképes, és ez a monopólium végét jelentheti.
És ha a monopólium megszűnik, az azt jelenti, hogy az USA nem szabhatja meg a piaci árat úgy, ahogy akarja. Hiszen a verseny a hasznunkat szolgálja. Ha mindent egyetlen ország irányít, az csak káoszt hoz a világba. Remélem, megszabadulunk az amerikai bűvölettől.
Végül a Kirin 9000s 7 nm .. teljesítménye majdnem ugyan az minta a 4 nm (8 gen 1).
Az Antutu várhatóan körülbelül 1 millió pontot fog érni (mivel a gpu-t nem ismerte fel...szval a Huawei felismerhetővé fogja tenni ami sztem nem nem lesz kevés)😇. Plusz hypertread 6 magban a 8-ból, szinte egy PC chip.És ez a műholdas beszélgetés(speciális chippel és antennákkal benne) profi modell (nem csak sat-sms). Kínában az ára 80 perc 13 dollár körül lesz, vagy 200 perc 25 dollár körül..... Jön a jövő; )
Kunlun nano üveg,2 generációs, az egyetlen olyan üveg, amely valóban ellenáll az esésnek, 10-szer erősebb, mint a versenytársak (az egyetlen, amely 5 csillagos SGS svájci tanúsítvánnyal rendelkezik).
HarmoniOS 4-es verzió AI implementációval (Pangdu pandam a ChatGPT-hez).
Egy mate60 pro tulajdonosa közzétett egy videót, amelyen látható, hogy sikeresen műholdas telefonhívást hajtottak végre egy kereskedelmi repülőgépen.Érdekesség:
A Mount Everest Kínai Űrállomás 5G++-val (1,6 Gbs sebességgel), a tesztelésre szánt 6x China Satellites 6G jelenleg a pályán van.Kína messze előrébb jár mindenkinél....Olcsóbb Jobb Gyorsabb
-
joey04
titán
a GizmoChina szerint az augusztus 29-ei bevezetést követő öt napban 800 ezer darab talált gazdára,
valakinek igaza volt.
-
Hujikolp
őstag
válasz
pusszycat #78 üzenetére
Meg is van 2021.07.31
2021 az egy
2022 az kettő
2023 az három
2021.07.31 --től 2022.07.31-ig első év eltelt
2022.07.31 --től 2023.07.31-ig második év eltelt
2023.07.31 --től 2023.09.12-ig másfél hónap eltelt.összesen 2 év, másfél hónap. Azt a másfél évet egy egész évre kerekíteni, nekem kicsit meredek.
-
Snoop27
őstag
válasz
hunhool1979 #89 üzenetére
Úgy legyen!
-
Bazsi84
aktív tag
Nem is értettem amikor a szankciók kezdetén temették a Huaweit.Igen,lehetett tudni,h jön pár év down,de eltelt 4 év.Kínában az a rendelkezésre álló pénzből,mérnőki képességből csodát szül.Plusz ugye nem a kőkorszakban vagyunk,nem nulláról kell fejleszteni bármit is.Adok nekik 1-2 évet és ugyanott lesznek 5G-ben mint bárki más.Ha nem fejlesztenek vmi jobbat már most és vernek rájuk..
-
Snoop27
őstag
válasz
hunhool1979 #87 üzenetére
Tudom, hogy pótolható, megoldottam én is P40 pro-nál, nem is azzal van nekem gondom, hanem azzal, hogy nem tudni mikor csap le Demoklész kardja s blokkolnak rajta minden google szolgáltatást.
-
maci25
aktív tag
Huuu a P30 pro-t már nagyon cseréném valamire csak lenne megint a régi a Huawei.
-
-
pusszycat
nagyúr
válasz
mytrashsamu #81 üzenetére
ok.
-
válasz
pusszycat #78 üzenetére
3 év az 36 hónap. Hány hónap telt el a bemutató óta? Bocsi, a célom jelen esetben a helyes nyelvhasználat
Te először azt írtad, három éve, nem pedig harmadik éve, így az érvelésed nem helytálló.
Persze értem, amit mondaszMegboldogult nagyanyámnál is rendszeresen előkerült ez, mint vitatéma.
-
pusszycat
nagyúr
Van 3 éve egy Xiaomi 11 Lite 5G-m. Gyors töltővel töltöm gyerek kora óta. Mintha ma csomagoltam volna ki olyan az akkuja. Éjszaka merül 2%. Egész nap vagy 40%.
-
Cranberries
aktív tag
[Itt] pedig egy cikk “házon belülről”.
-
-
"Ahol szóba került olvastam már olyan indokot is, hogy az iphone-okat intenzívebben használják, mint az Andoridos telefonokat és azért megy hamarabb tönkre az akksi :)"
Biztos nagyon értelmes lehetett ezen sorok leírója. Érdemes megtartani az ilyen kontaktokat, sok boldog pillanatot tud okozni még
-
-
rdt89
addikt
válasz
Elit3Zotya #11 üzenetére
Itt már van róla speci, ha jól látom mind a 3 kamera kicsit más, s az ultraszéles is felnőtt a többihez.
-
spect80
senior tag
Ez jó téma, érdekes, csak ez is meddő vitát és kognitív disszonáns válaszokat szülne. Ahol szóba került olvastam már olyan indokot is, hogy az iphone-okat intenzívebben használják, mint az Andoridos telefonokat és azért megy hamarabb tönkre az akksi
De azt is látni kell, hogy a kínaiak a sok copycat mellett bizonyos területeken igencsak élvonalban járnak. ilyen az akksi technológia, audiophil termékek, 5g technológia, űrkutatás, vagy újabban az EV ipar -
spect80
senior tag
Azért csak sikerült összepattintani egy 5G-s modemes soc-t, és ahogy máshol kifejtik, egyáltalán nem biztos hogy a szankciók kijátszásával [link].
Viszont jó drágán, alacsony hatásfokkal. Így érthetőbb miért nem jön Kínán kívül, valószínűleg nincs nagy haszon rajta -
Insanati
csendes újonc
Azt mikor kezdik kinyomozni, hogy hogyan lehetséges az, hogy egyes kínai mobiloknál már 1600 ciklust bír ki az aksi 80% felett, kollégám meg most tervez 800 ciklusra hitelesített Samsungra váltani, mert a karácsonyra vett iPhone 14 Pro Max mobilja durván 250 ciklus után 88%-os? Szerintem sokkal érdekesebb téma, hogy 2023-ban egy majd 700.000 forintos készülék gyorsabban gyilkolja az aksiját, mint bármelyik alsókategóriás Realme, Samsung vagy Redmi, mint az, hogy a technológia terén igencsak élen járó Huawei állami támogatással képes volt kijátszani a szankciókat és lefejleszteni egy felső-középkategóriás lapkát.
-
hunhool1979
tag
válasz
Elit3Zotya #13 üzenetére
Igen... Ezt én is olvastam. Ezen kívül próbáltam még némi infót beszerezni, de semmi
-
PROHARDVER!
Nos tisztelt mindenki! Előbb szólt a kolléga,hogy a politikát hanyagoljuk! Nem volt világos a kérése? Az egész topikot töröltem szinte! Szankció innentől fog jönni.
-
Szerintem hagyjuk a politikai témát!
Köszönöm!
-
válasz
hunhool1979 #12 üzenetére
A cikk vége írja.
Weibós források szerint ugyanis érkezik a kamerás non plus ultrának szánt Mate 60 Pro+ 9000 jüanos nyitással (450 ezer forint), amit akár 16 GB RAM és 1 TB-os tároló kombinációjában is kosárba lehet majd helyezni.
-
hunhool1979
tag
válasz
Elit3Zotya #11 üzenetére
Ezt hol olvastad? Nem nagyon találok infót az itt említett weibon kívül
-
Mate 60 Pro+
Éreztem hogy kevés ez a sima mate 60 pro, kíváncsi leszek rá..
-
pusszycat
nagyúr
Már csak GMS-t kell rá varázsolni, és kész is vannak.
-
cs.zs.
veterán
5 nap alatt 800.000 db egyetlen típusból?
Egy icipicivel nagyobb az a piac mint a magyar...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged