Hirdetés
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Telepíthető a One UI 6 a Galaxy Watch6-ra
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aktív tag
válasz TESCO-Zsömle #4823 üzenetére
Egy darabig nem hiszem, hogy az AMD kiadna egy új seriat a kártyákból. Minek? Egyenlőre még itt sincs a Fermi, ami nem is biztos, hogy verseny képes lesz. Ha mégis az lenne akkor meg jöhet az árcsökkentés taktika. szvsz.
Visca el Barcelona!
-
aktív tag
Ezt nem értem annyira. Call of duty 2-höz jelentkezzen aki ehhez a játékhoz veszi meg az új kártyáját. Legyen szó akár ati-ról vagy nv-ről! A cod4-hez még esetleg, de nekem a 4770-el meg egy szar x2 procival megy 1650x1080 felbontásban, igaz én az élsimítást kikapcsolom, mert online-ba nem azt nézi az ember, na meg így egyszerűbb növelni az fps-t. Single-be meg oly mindegy, hogy 200 vagy 300 fps van e.
Visca el Barcelona!
-
aktív tag
Nezhetjuk onnan is, hogy aki 1 gpu-s csucs kartyat szeretne, az nv-t fog venni
Akár nézhetnénk innen is, de azt is érdemes nézni, hogy ennek mi az ára. Újonnan már 90k-ért lehet kapni 5870 (és ehhez jön még majd az ATI árcsökkentése is). A GTX 480 meg 500$ körüli áron van/lesz (mire ideér hozzánk lesz ebből még 120k is ft-ba). Akkor jön itt képbe a táp dolog. A HD5870 ha jól néztem a fogyasztását akkor egy gigabyte 400w tápon is boldogan elmegy. A GTX480 meg egy 500w fsp tápot megfektetett! Tehát ehhez tápot venni sem olcsó. Erre jön még a 100C fok is. És még nem is számoltam azt, hogy a HD5870 már kapható használtan is alig fél éves példányokat kapni 70k-ért, tartozékokkal. (amire még bőven van garancia is) Most lehet magyarázkodni azzal, hogy ,,de az használt". Ha kocsiról lenne szó vagy egy vinyóról, akkor megérteném, de egy vga-nál ez nem számít szerintem semmit. Alapos mérlegelés alapján számomra marad még mindig az 5870 a jó vételnek. Valami mással kéne érvelni mint azzal, hogy a fermi ,,a leggyorsabb 1 gpu-s kártya" pláne hogy ez nem valami kimutathó.
[ Szerkesztve ]
Visca el Barcelona!
-
aktív tag
-
aktív tag
-
aktív tag
-
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az NVIDIA éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Tőzsde és gazdaság
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen routert?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Manli GeForce RTX 3080
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest